Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç raporumu sadece polio sekelinden alabilir miyim?

ulivatar

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim aracıma taktırdığım özel tertibat için mtv indirimi için gittiğimde yıllık olan raporumu yeniden almam istendi. Sağ ayakta palio sekeli var zaten düzelme ihtimali yok ancak , testis tm aldırdığım için yılda bir den daha uzun verilmiyor. Şimdi sorun şu, ben sadece ayağımla ilgili rapor alabilir miyim.
Oran önemli değil sadece mtc için faydalanacağım. BÜtün polikliklere girsemde röngen ,tomografi ultrason derken ne işten izin alamıyorum her yıl sıkıntı oluyor.

ulivatar

Evet, alabilirsiniz. O birime durumunuzu söylemeyin...
Ancak, bunu yaparsanız rapor oranınız düşer ve bu durum diğer haklarınız açısından risk doğurabilir. Bunu da iyi değerlendirmeniz gerek

Cevap için teşekkürler , kesinleşmiş 3. derece emeklilik var. Bu hususda riske girermi hocam acaba?

ulivatar

son alacağınız rapor emekliliğinizi engelleyebilir iyice araştırın bence

Ekli Ehliyet hakkında

Arkadaslar ben ozel tertibatlı araç için 2007 yılında aşağıdaki ehliyetini aldım, şu ana kadar nasip olmadı araç almak, şimdi deneyeceğim almayı, raporum da , süreli olduğu için değişecek, sorum şu, aşağıdaki ehliyet yeterli midir. Değişmesi gerekir mi.
Teşekkürler
Ehliyeti mobilden ekleyemedim kodlar asagidadir.
B 20.03.25.08 104

Üst Alt