Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç rehin kaldırma işlemi nasıl yapılıyor?

ozgur55

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar. aldığım aracın kredilsini ödedim. ruhsatta rehinli yazıyor. bu rehini nasıl kaldıracağım? hangi işlemleri yapmam gerekir? herhangi bir ücret ödeyecek miyim bankaya? bir de engelli park kartımı presletmiştim.

kartın bir yüzünde son kullanma tarihi ile bir bilgi okunmaz oldu. yakın tutunca okunuyor. geçen gün samsunda bir otopark görevlisi karttaki bilgileri okuyamadığı için itiraz ve uyarı niteliğinde bir kağıt koymuştu aracımın ön yüzüne. önce durumu sordum, sonra kartı elime aldım ve kendisine gösterdim. o da cezayı iptal etti. trafiğe gitsem karttaki bilgileri tükenmez kalemle yazdırabilir miyim? muhtemelen ispirtolu kalemle yazdı. uçup gitmiş yazı :)

sizin birşey yağmanıza gerek yok artık sistemden otomatik olarak kredi bitince rehin kalkıyor (ruhsatta yazıp yazmaması önemli değil önemli olan sistemde çıkması) bazende sistemden kaynaklı rehin kalkmamışsa bile müşteri hizmetlerini arayarak 5 dakikada kaldırtabiliyorsunuz.

engelli park kartı ile ilgili içinse maleesef bir bilgim yok.

ben dilekçe yazmıştım aynı gün kaldırmışlardı rehini.

Üst Alt