Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç tertibatını TSE'den söktürürsem MTV öder miyim?

womit

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Konu başlığı pek açıklayıcı değil ama aşağıda elimden geldiği kadar açıklamaya çalışacağım ve üstatların yorumunu rica edeceğim.
5 yılı dolmuş aracıma tertibat söküm projesi çizdirip İstanbul da TSE ye götürüp sökümü onaylatmak istiyorum.

Ancak aracımı satana kadar TSE den ayrıldıktan sonra tertibatımı yeniden aracıma montaj yapıp aracı eskisi gibi kullanmak istiyorum. ruhsatı değiştirmeyeceğim, tertibatlı araç olarak kalacak. Maliyeye herhangi bir bilgi vermeyeceğim için mtv de çıkmayacaktır. Olurda bir kaza yaparsam kasko yada sigortamın TSE yi sorgulama ihtimali var mı?

Niçin böyle yapmak istiyorum; Tekirdağ da yaşıyorum TSE burda yok. İstanbul a işim düştüğü bir anda bu işlemi halletmek istiyorum. Araç için müşteri çıktığında ise hemen devretmek için her şeyin hazır olmasını istiyorum.

amacım birilerini yada bir yerleri aldatmak değil sadece araç satılana kadar araçsız kalmamak. yorumları lütfen buna göre yapalım.

Bende ek farklı bi soru sormak istiyorum bilen arkadaşlara. 5 sene dolacak benim araçta fakat tertibatı ben aracı aldığım ilk sene söktüm. Şimdi aracı satacağım zaman tertibatı tekrar mı araca takmam gerek ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tertibatı takmana gerek yok, tertibat söküm projesi çizdireceksin ve aracı TSE ye götüreceksin. TSE de zaten tertibat sökülmüş mü ona bakacakları için bir sorun yaşamazsın.

Teşekkürler. Sizinde açıkcası bi sorun yaşayacağınızı sanmam sonuçta ruhsatta tertibatlı diye geçiyor, o kadar detaylı araştırırlarmı bilemedim.

Rica ederim. Sen iyi cesaret etmişsin tertibatsız kullanmakla, kaza falan olsa sıkıntı yaşayabilirsin.

Evet ben istanbulda yaşıyorum Allahtan bi sıkıntı gelmedi. Kısmet.

istanbul da projeyi kime çizdirebiliriz, bilgin var mı?

Ben aracı sıfır alırken bayi ilgilendi o konularda fakat bana verilen tertibat faturasında engelliaparatlari.com ismail gürsel sayar diye geçiyor orayla irtibat kurabilirsiniz.

Teşekkürler, İstanbul da Sayarı biliyorum, ondanda fiyat alacağım.

Başka fatura buldum şimdi projeyi çizen firma Traktaş Mühendislik - Kadir Eskitürk 02122603560 Beşiktaşta. Firma hala açık mı bilgim yok siz yinede bi ararsınız.

Üst Alt