Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba biri bana cvp verebilirmi lütfen benim 2014 raporum var ama roaporumda ne ötv arac alım nede ehliyet gibi bişey yazıyor bu raporla alabılıyormuyum?
ötv icin ayri ehliyet icin 2 ayri rapor alman gerekiyor hocam galiba sizde sadece engelli raporu var oda işe yaramaz araç alımda
@Cimil[FONT=sans-serif] [/FONT]
Cimil arkadaşım normal engelli raporla alamasın.Ortapedik engel durumunu belirten ve nasil arac kullanabilir ifadeler olan oranli devlet hastanesinden rapor olmasi gerek.
Benim %46 raporum var peki yenidenmi heyete giricem oranlar artık düşürüyolar nasıl bir yol izlemeliyim bilgi versen süper olur KÜREKÇİ yunus-emre
Rahatsızlıklarım iki kalça protez 50 derece skolyoz amelıyat olmadım skolyoz için
Ve sag ayakta platın diz kapagımda vıdalar uzatma olmustu ayagım ve tabi agrılar..
Bunun için sonuç ne gelir tahmınınzce bu şekilde rapor alanlar varmı bilgi verırmısınız
Not 2014 da kalca cıkıklıgım tek tarflı ve 6 cm kısalık vardı sag ayakta % 46 vermıslerdı
%90 altı ötvsiz araç için ötvsiz araç işaretli engelli raporu(Yeni raporlarda artık bu bölümler yok, eski raporlarda var. Siz yeni çıkardığınızda otomatik olarak ötvsiz aracıda kapsar.) ve rahatsızlığınıza uygun verilmiş kodlu ehliyet gerekiyor.
Forumda bu konuda çok fazla başlık ve bilgi var, göz atabilirsiniz.