Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araca projesiz tertibat montajı yapan yer var mı?

kemalabay12

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 23 Yaşında Engelliyim Annemin Üstüne Aracımız Var Annem Kullanıyor. Ama Bende Kullanmak İstiyorum İstanbulda Projesiz Tertibat Montajı Yapan Varmı ? Ehliyetim Yok Yaptığım İş Tehlikeli Biliyorum Ama Sadece Evimin Yakınlarda Öğrenmek Amacıyla Kullanmak İstiyorum Teşekkürler.

cevab için teşekkürler ben tertibat taktırdığımda polis aracın içinde tertibatı görürse trafikten men edermi aracı ederse tertibatı sökmem durumunda trafikten meni kaldırabilirmiyim ?

kemalabay12
Evet trafikten men edebilir, sonuçta araçta izinsiz değişiklik yapmış oluyorsunuz.
Tekrar trafiğe çıkış için tespit muayenesi isteyebilirler.

Bizim iki aracımız var biri raporla aldığımız manuel araç benim adıma onu ben kullanamam bide annemin adına otomatik aracımız var ben o aracı üstüme alıp tertibat yaptırsam ruhsata işletebilirmiyim sorun olurmu

Olur TÜVTÜRK muayenesine girip sonrada ruhsata işletiyorsun yanlış hatırlamıyorsam

Araç sahiplik bilgisi ile tadilat projesinde yer alan ismin birbirini tutması gerekir.

Önce mak. müh. proje çizecek. O proje tse tarafından onaylanacak; akabinde tüvtürk e tadilat projesi, ruhsat ile tespit muayenesi için gidilecek.

Tertibat yaptırır ruhsata işletmezseniz. Tespit halinde hem para cezası var hem de aracı bağlıyorlar bilginiz olsun..

Yani O Aracı Üstüme Geçirisem Olurmu? Raporsuz Araç O Raporlu Araç Değil.
VİRGO

Tertibat Sökülmesi Halinde Araç Alınabilirmi ?

Üst Alt