Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracı muayene ettirip hemen sonra satarken yine mi muayeneye sokacağım?

aslan_55

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaslar bi sorum olcak sizlerecevab verirsnz sevinirim.2015 yılında sıfır arac aldım.2020 yılının 7 ayın 21 de 5 yıl doluyor. fakat arabanın muayenesi 2020 06 19 bitiyor .arcın muyenesini yaptrsam arabayı satcam plan proje cizdırcem tekrardan muayenemi yaptrcam ben şimdi bu araca iki defa muayenemi yaptrcam

Benim araç tertibatli fakat ben aracı aldığım gün tertibatı söktüm. 3. Yıl ilk bakiminda muayenede tertibata bile bakmadilar. Sanirim makina mühendisleri odası bi yazi veriyor tekrar muayeneye gerek yok. Bilen arkadaşlar daha net bilgilendirir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aslan_55 Arkadaşım merhaba aracın muayenesini mecbur süresi bitince yaptıracaksın yoksa satışını yapamazsın zaten.Eğer aracında aparat varsa aparat sökme projesi yaptırıyorsun daha sonra aparatı söküyorsun veya söktürüyorsun sonra tse kontrol istasyonları var orada muayeneye girip onay kağıdı alıyorsun bu kağıtla notere gidip yeni ruhsat alıyorsun ondan sonra satışa açılıyor.Bunların hepsi 750 veya 800 tl ye yaptırıyorsun ben daha yeni yaptırdım.Ruhsat yenileme işlemini satış yaparken yaparsın.PROJE ÇİZEN FİRMALARI İNTERNET ÜZERİNDEN BULABİLİRSİN.

Üst Alt