Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracıma navigasyon cihazı almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Merhaba...
Arabama Navigasyon Cihazı Almak İstiyorum. İnternette Girip Bakınca Bir Sürü Çeşit'i Var. Bu konuda Bilgisi Olan veya Öneride Bulunacak Kimse Varsa Yardımcı Olursa,Çok Memnun Olurum.

Sanırım siz navigasyon da içeren bir multimedya ekranı taktırmak istiyorsunuz.
Evet pek çok çeşit var ama sizin bu kadar çeşit arasından tercih şansınız yok malesef.
Araç göğsünde orijinal müzikçalar çıkarıldığında oluşacak boşluğa uygun şekil ve büyüklüklerde olması gerekiyor.
Bende 2011 model Hyundai Era 1.5 crdi var, naviin marka multimedya sistemi taktırdım 1,5 yıl önce ve memnunum.
Sistemde:
* 7'' ekran
* navigasyon
* geri görüş kamerası
* aracın orjinal direksiyon kumanda tuşları ile kulanda edilebilme
* bluetooth
* dvd, cd çalar
* radyo
* televizyon (ama çekmiyor)
* usb, aux ve sd card
* desteklenen bir çok video formatı
gibi aklıma gelen özellikler var, igo navigasyon var ve çok başarılı.

İşte bir kaç görüntü

Ufukalp bey bu saydığınız özelliklerin hepsi navigasyondamı mevcut harikaymış. Kaç tl ye almıştınız.

Eğer telefonunuz akıllıysa yükleyeceğiniz Yandex Navi uygulaması ile sorunsuz ve bedava bir navigasyonunuz olabilir.Hem güncelleme sorunu da almaz.
Ben öyle yapıyorum.
Fakat Ufuk Beyin cihazda iyiymiş hani.(Geri görüş kamerası özelliği süper)

gul38
Cihaz sadece navigasyondan ibaret değil, navigasyonlu multimedya cihazı.
Ek olarak navigasyon modunda sesli yönlendirme de var, isterseniz Huri, isterseniz Nuri konuşuyor :)
Navigasyona geçilen güzergahtaki hız limitleri de işlenmiş, hızınızı dijital olarak gösteriyor, hız limitini aştığınızda fırça da atıyor :)
Tünellere girildiğinde ekranın göz almaması için otomatik olarak koyu renk moduna geçiyor.
Ben 1,5 yıl önce 950 tl ye taktırmıştım.
oneday
Gerçek bir navigasyon cihazı telefondan çok farklı ve keyifli emin olun. yandex de sadece haritada rota gösterir renkli çizgiyle.
Navigasyonda ise önünüze gelecek tüm kavşak ve yol ayrımlarını detaylı olarak, ne kadar sonra nasıl bir kavşak geleceğini, burada ne yapmanız nereye dönmeniz gerektiğini sol bölümde ayrı bir şema ile gösteriyor ve sesli olarak yönlendiriyor.
Hem aracın orjinal müzik sisteminin göğüsteki boşluğu uygunsa oraya monte ediliyor göze batmıyor, müzik sistemi olarak da oldukça başarılı.

Ufukalp bey merhaba dıreksyondaki kaplama dikkatimi cekti nereden bulabilirim siz kaca aldınız ?

aracınızın marka modeli nedir ?

tosunümit
O kaplama direksiyon etrafına geçirilip iç taraftan dikilen bir tür deri kılıf. Oto aksesuarcılarda bulabilirsiniz. Dikmesi biraz el yatkınlığı istiyor o yüzden ben bir oto döşemeciden aldım ve ona diktirdim.
Araç 2011 Hyundai Accent Era 1.5 crdi

Akıllı telefonda Yandex den şaşma.Telefon tutacağına tak istediğin yere getirsin

Üst Alt