Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracımı 5 yılın sonunda satıp ÖTV'siz yeni araç alabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozyurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozyurt

Yeni Üye
arkadaşım ben 5 yıl sonunda yurt içinden aldığım aracı yeni sattım vergi dairesi satabilirsin dedi.bu konuda beni aydınlatırmısın..

arkadaşlar ben özel tertibatlı yurt içnden aldığım arabayı 5 yılı geçirdiğim için noterden sattım .maliyeden temiz kağıdı alarak. şimdi yeni bir araç alacam. sorun yaşar mıyım ötv de dahil olmak üzere ve alanda sorun yaşar mı?
maliye satabilirsin dedi...
bu konuda bilgilendirirmisiniz..beni..

aracı satınca ne gibi işlemler yapılıyor..

arkadaşlar soruma tam cevap alamadım arcı satınca ve yenisini alınca ne gibi işlemler yapmak gerekiyor...bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi arkadaşlar lütfen yardımcı olurlarmı..5 yıl önce aparat konusu daha basitti şimdi nasıl ...

eğer aracı yurt dışından getirtecekseniz eğer hastahaneden ithal araç getirtebilir izni ile ankaraya gümrükler birliğine bi dilekçe ile başvurmanız gerekli orada heyete giriceksiniz eger onay alır iseniz 6 aylık izin çıkıcak araç getirtmeniz için ..

yurt içi alımlarda ise sıfır alıcaksanız ötv indiriminden faydalanıyorsunuz ama 2. el konusunda bilgim yok ..

Yapacağınız,Özel tertibatlı araç kullanması uygundur.ibareli Sağlık kurulu raporonuzla bayiiye başvurmak.Gerekli tüm işlemleri yapıp,aracı size teslim ediyorlar.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri