Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracımın olması evde bakım hizmetinden yararlanmama engel olur mu?

ufuk7529

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar birsey sormak ıstıyorum benım üstüme bırsakat motorsıkletvar ama hurda bırde aracımvar özel tertıbatlı evde bakım parası ıcın müracat ettim üstüme ıkı arac güzüktü bu sorun olurmu motorsıkletımı hurdaya cıkarcam torafıkten duscek

Kesin bir şey söylemek mümkün değil, ama bir soruna yol açmaması çok muhtemel.

olmaz arkadaşım.rahat ol.6000-7000 tl kadar degeri olan üzerine olan araçlara uygulama yapmıyorlarmış.ben sosyal hizmetlere sormuştum.

kesinlikle olmaz beenım tanıdıım bırının ustune 50 milyarlık araba var o bıle alıyo

ben kıracıyım oturdum dayre kaloferlı ıkı sene oldu evlenelı esyalarım hepsı yenı duyunde toplanan parayla aldım gelıp esyalara bakım evın kaloforluyse esyaların yenıyse para balanmıyomus neye gore deyerlendırılıyor anlamıyorumkı esyalara bakcana ödememıs foturalara baksınlar ne sıkıntılarla gecınmeye calısıyoz kıramı bıle dayım verıyo

su devırde artık kaloförlü evle normal evın ne farkı var! lülk sitelerde oturmuyoruz kı

teşekkür ederim arkadaslar busorun benim kafamı karıstıyordu umarım sorun olmaz

inceleme icin eve geldiklerinde ben evde mi olmam gerekiyo ben fizikteteviye gidiyorum geldiklerinde hastanedeysem veya disardaysam tekrar mi geliyolar

ufuk esya nın aslında bı onemı yok - gelır getırmedıgı surece arabanında.. isterse 70.000 ytl olsun. onlar krıter deıl ama gelen kısılerın ınsıyatıfıne bırakıldıgı ıcın malesef o lüks ler kötü sonucları dogurur. bı grup evıme geldi , bakıp cıkması 1 oldu red geldı , ıtıraz ettım 2. grup kabul ettı. kısmetınde varsa ınsallah senınkıde kabul olur. ıtıraz et kardesım ve gelenlere durumunu ızah et anlat herseyı. saygılarımla

tesekkür ederim kardesim saol hayirlisiysa olsun heyet geldinde evdemi olmam gerekiyo ben devamli hastanedeyim fizik tedavimvar

Eve heyet geldiğinde evde olmanız şart. Bu konuda başvuru yaptığınız sosyal hizmetler müdürlüğüne gidip durum anlatın ve yaklaşık olarak heyetin ne zaman geleceğini öğrenmeye çalışın.
Heyet eve gelir ve sizi bulamazsa, bir sürü zaman kaybedersiniz...

Bulent haklı evde omazssan senın tahlıye en az 6 ay ılerı atar. Bırıne nazını gecır ne zaman geleceklerını ogren evde ol , o gün cıkmayıver evden. Evde olman ısını hızlandırır. Hadı bakalım ınsallah olur.

basvuralı bır ay oldu harelde mayıs ayı ıcınde gelırler o aylarda dısarı cıkmamaya calıscam veya o aylarda sosyel hızmetlere gıdıp sorsammı bılgıverırlermı haftanın 3 gunu fızık tedavı goruyorum şansıma ogun gelırler

----------

bülent abı benım bı emeklı masımvar 670 lıra evde 3 kısıyız ben esım kızım bız alabılıyoruz dımı ekım ayında müracat ettım mayıs ayı ıcınde gelırlermı acaba o aylarda
evde olım veya sosyel hızmetlere sorımmı hastaneye gıdıyorum tedavımvar bılgıverırlermı hangugun gelceklerını

Gelir açısından uygun görünüyorsunuz. Yalnız, sosyal hizmetler müdürlüğüne gidip durum anlatın ve yaklaşık olarak heyetin ne zaman geleceğini öğrenmeye çalışın.
Heyet eve gelir ve sizi bulamazsa, bir sürü zaman kaybedersiniz

Benim arkadaşımın yurt dışından gelen arabası vardı ona rağmen maaş bağlandı.

Üst Alt