Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracında tekerlekli sandalye taşıyıcısı olan var mı?

muratyavuz

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
selamlar arkadaşlar aracında arka bagaj bölümüne bisiklet taşıyıcıları monte edenler var acaba tekerlekli ankarada sandalye monte ettiren veya monte edilebilecek yer bilen arkadaşlar var mı acaba?

Teşekkürler bülent bey sanırım ilk ben olacağım bu konuda bakalım başarabilecekmiyim:::)))

bence deneme bile çok saçma olur eyer öyle birşey döşünüyorsan bagaja lift yap daha uygun daha manyıklı olur..

bende düşünmüştüm sedan arabamda yer kazanmak için ama şu an rigid sandalye kullandığım için almadım daha ama çapraz katlanan sandalye alır almaz bende uygulamaya gececeğim..

arkada bisiklet taşıyıcıları var bisiklet taşınıyorsa muhakkak tekerlekli sandalyede taşınır düşüncesindeyim en azından bir denemek lazım genede herkese düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim

kesinlikle hem fikirim.. eger capraz katlanan ise sandalyen sorun olmaz.. yagmursuz havalarda kullanabilirsin..

zaten tekerlekli sandalye kapanınca10 veya 15 cm eninde oluyor bisiklet oluyorsa muhakkak tekerlekli sandalyede olur düşüncesindeyim bisiklet ğibi oturtturacaksın

merak ettiğim için soruyorum. bunu hangi kapıya yaptırmayı düşünüyorsunuz. hemen bulunduğunuz kapının dışına mı? bisiklet konulan yerler genelde bagaj kısmında oluyor çünkü. eğer öyle yapıcaksanız arabaya biniş inişinizi nasıl hallediceksiniz? yaparsınız fotoğraflarını paylaşırsanız seviniriz ;)

ankarada bir kaç yerde görüşmem oldu dışkapı tarafında bisikletciler var sanırım olacak

Dışarda olması sandalyeye zarar verir düşüncesindeyim.
Bisiklet takanlar zaten belli zamanlar takıyolar, o yüzden bir sıkıntıları oldugunu düşünmüyorum ancak sandalye için her zaman kullanmak için pek uygun oldugunu düşünmüyorum.
Belki kafes tipinde bir şeyler yapılabilir, 4X4 arazi araçlarının yedek lastiklerini koydukları gibi bir şey....

Tekerlekli sandalyemi ben bisiklet taşıma aparatlarını kullanarak şehir dışı dahil,gerektiğin de kullanıyorum..her hangi sorun yaşamıyorum..normal bisiklet nasıl taşınıyor sa,tekerlekli sandalyede o kadar rahat taşınıyor....korkusuzca kullanabilirsiniz....
ben bu aparatı ankara da kullanıyorum..

Üst Alt