Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracınız için ihtiyaç duyduğunuz tüm özel donanımları yapıyoruz: Mekanik Torna

Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.aracını yapmış oldugum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu siteyi gördüm ve üye oldum

Mekanik Torna Kaynak Engelli Araç İmalatı sayfamı inceleyebilirsiniz

ayrıca sizlerin araç aparatların yapılmasını monte işlemi için ücret asla abartılı bir fiyatı yoktur.
sizin bu bahsetmiş oldugunuz işlemler tarafımızdan yapılmaktadır, makina mühendisimiz tarafından (iş bitim formları) işlemleri hazırlanıp size teslim edilmektedir.

Antalyada bu şekilde çok kişi araç kullanabilmektedir.

ANTALYA eski sanayide işyerim bulunmaktadır
Telefon: 0242 346 95 82 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz

sizlere yardımım olur inşallah,
herkese iyi günler

Birkaç örnek donanım:

Sol kolunu kullanamayan arkadaşlarımız için:

9f80507296c7e136fd5057ecbb0d8293_1263840539.jpg

e4499915481bc61c6155777a94967269_1263840661.jpg

Sol ayağındaki %70 his kaybı olan bir kişinin kullanımına özel olarak debriyej sistemi sinyal kolunun bir alt tarafına özel mekanizma sistemi montajı yapılmıştır:

g002__31__1256999741.jpg

g002__30__1256999443.jpg

Ayaklarını kullanamayan kişiye özel olarak sol tarafa yapılan debriyaj sistem modeli:

g002__5__1254331661.jpg

Sağ kolunu kullanamayanlar için:

g002__25__1254331902.jpg

Not: antalya dışında iseniz bir akrabanızın veya arkadaşınız yardımıyla gelirseniz size istemiş oldugunuz aparatınız aynı gün içerisinde yapılıp aracınıza monte işlemi yapabilirim. dönüş yolunda kendi aracınızı kendiniz kullanabilirsiniz

Çok hoş görünüyorlar.
Gaz-fren elle kumanda sağlayan donanımınız da var mı? Varsa onun resmini de ekler misiniz lütfen?

Bir de, ben olsam fiyatlarını da yazarım. İnanın çok daha sempatik ve beğeniyle karşılanır...

Engelli arkadaşımın yüzünü kapattık belki yayınlanmak istemeye bilir bu yüzden görüntünün tamamını göstermedik.
Bu arkadaşımın arabasıda mekanik torna kaynak atölyesi tarafından aparatları yapıldı ve şu anda kendisi çok rahatlıkla arabasını kullanabiliyor. Başkalarına bağımlı kalmadan çok rahat bir şekilde dolaşıyor,tatile çıkabiliyor kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.
Sizlerde bu şekilde araç kullanmak isterseniz sizlerin özelliğinize göre araç aparatlarınızı yaparak aracınıza monte edebiliriz.
özgürlüğünüz kendi elinizde .

ücreti fazla bir miktar değildir kişinin özelliğine göre yapıldığı için ücret değişiklik göstermektedir.Ayrıca makina mühendisi projenizi ve trafik işlemleri için gerekli olan formlarla birlikte tarafınıza teslim edilmektedir.

Sol ayağındaki %70 his kaybı olan bir kişinin kullanımına özel olarak debriyej sistemi sinyal kolunun bir alt tarafına özel mekanizma sisteminin açıklamaları eksik.Ayrıntılı resimleri görmek mümkün mü? Trafik onayını nasıl aldığınızı açıklar mısınız?

arkadaşım bizim firmamızın yapmış oldugu aparatlar sinyal kolunun alt taraında kişiye özel bir şekilde imal ediliyor,ve araca monte işlemi yapılıyor,aracınızda aşırı bir şekilde görüntü kirliliği oluşturmuyor.resimlerdede fark etmissinizdir.
Ayrıca firmamızla çalışan Makine Müdendisimiz aracılıgıyla Araca özel tadilat projesi çiziliyor,ve firmamızın vermiş oldugu araç güvenli tertibatı MekanikTornaKaynak tarafından yapılmıştır (iş bitim)evrakları hazırlanıyor ve emniyetten plakanızı o evraklarla çıkartabiliyorsunuz.
Antalyada Akdeniz Üniversitesinde çalışan birçok engelli arkadaşıma bu şekilde araç tertibatları yapıldı çok rahat şu anda araçlarını kullanabiliyor,
Yine Antalyada Özel bir hastanede Dahiliye doktoru olarak görev yapan arkadaşım için bu tertibatlardan yaptım o arkadaşımda çok memnun,
Antalya engelliler basketbol takımında bulunan arkadaşlarımada bu şekilde araçlardan yapıldı genelde hepsi şu anda araç kullanabiliyor,
antalyada bulunan araç bayilerinden Hundai-Toyato-Suziki-Wolswagen-Tata-Ford-Nissan-Reneult-Dacia-Fiat-Opel-Pejo vb.araç bayileri ile çalışmaktayım,bu araç bayileri il dışında olan kişilerin araçlarını, bayiler aracılıgıyla MekanikTornaKaynak atolyesine yönlendiriliyor araçları yapıldıgı zaman hangi ildeyse yine firmanın araç sevk (kargo) ile aracı geri gönderiliyor,
Bazı il dışındaki arkadaşlarımda bir yakınları ile günübirlik Antalyaya geliyor ve aynı gün içerisinde aracını kullanarak yaşamış oldugu şehrine kendisi götürüyor. (Telefonla Randevu alınması gerekiyor)0.242.346 95 82
sizlerde bana bu telefonla ulaşabilirsiniz elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.

Gerçekten çok estetik gözüküyorlar. Gazı sağdan sola alan aparatınızın resimlerinide koyabilirmisiniz ? Ellerinize sağlık.

antalya dışında yaşayan ve araç alıp aparat taktırmak için, antalyada bulunan araç satış bayileri ile çalışıyorum, araçlarını alan arkadaşlarım çogunlukla memnun kalıyorlar,cangarlar hundai bayi ile konuşabilirsiniz aparat yapımları için, burda yapılıp yine bulunduğunuz ile bayi yardımı ile aracınız gönderiliyor

Sol ayağını kullanamayanlar için düz vites araca debriyajı hareket ettirici aparatlarınız var mı?Var ise fotoğraflarını da paylaşırsanız iyi olur.

Bende Alanya'da yaşıyorum ve resimler çok şık duruyor, bir kaç ay içinde üzerindeki aracı çıkarınca oraya gelip AUDI A3 alacağım kısmetse.

1- Otomatik Vites AUDI araçlarda bu uygulamayı yapabiliyormusunuz?

2- Her iki ayağıda kullanmadığımızı varsayarsak? Ücret ne kadara mal oluyor?

iyi günler arkadaşım evet hemşeri sayılırız,alanyada yaşayan bankada çalışan bir arkadaşımada bu şekilde araça yapmış oldugumuz aparatlardan montaj ettim. evet otomatik vites olması fark etmez, otomatik araçlarada montaj işlemleri yaptık,
yapmış oldugumuz araçları daha detaylı incelemek isterseniz MEKANİKTORNAKAYNAK Blogcu sayfasında daha detaylı araçları görebilirsiniz.
346 95 82 nolu telefonla irtibat kurabilirsiniz daha detaylı bilgilendirebilirim iyi günler

fiat olarak ne kadar

keşke yaptığınız aparatların fiatları hakkındada bilgi vermiş olsaydınız ben adanadan yazıyorum antalya bana uzak nasıl yardımcı olabilirsiniz cvplarsanız sevinirim.a.s.667@hotmail.com yazarsanız seviniirm

evet neden fiyatları yazmıyosunuz ?? proje fiyat bunları yazarsanız en azından bizlere ne kadar uygun olduğunu öğrenmiş oluruz

usta bizde araç aldık sol kol engelli ertibatı ne olur en iyi kim takar aracı engelliden engelliye aldık devri bu ayın 3 unde yapılacak ankarada yardımcı olabilirmisiniz

Serkan 555 arkadaşım sol ayak için gaz pedalı yaptırmak o kadar zor degil bende aynı şekilde kullanıyorum en basiti arabanın orjinal halini bozmadan aynı gaz pedalından alım sol tarafa montaj yaptırmak başk abi sorun cıkmıyor ben kendim yaptırdım gerekli evrak işlerinide trafik müşavirine verdim o halletti kolay gelsin arkadaşım.

Arkadaşlar mekanik torna kaynak ustası dogru söylüyor fiyat veremez bencede her arabaya göre ve yapılacak işleme göre fiyat degişir mesela mercedes vito taban altından kablo geciyor buraya arparat konamaz farklı şekil yapımıştı o zaman ben bizzat yaşadım bu sıkıntıları

Arkadaşlar merhaba, ben de aracımın aparatını mekanik torna firmasında Ali beye yaptırdım biraz tuzlu ama değer.

Üst Alt