arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.aracını yapmış oldugum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu siteyi gördüm ve üye oldum
Mekanik Torna Kaynak Engelli Araç İmalatı sayfamı inceleyebilirsiniz
ayrıca sizlerin araç aparatların yapılmasını monte işlemi için ücret asla abartılı bir fiyatı yoktur.
sizin bu bahsetmiş oldugunuz işlemler tarafımızdan yapılmaktadır, makina mühendisimiz tarafından (iş bitim formları) işlemleri hazırlanıp size teslim edilmektedir.
Antalyada bu şekilde çok kişi araç kullanabilmektedir.
ANTALYA eski sanayide işyerim bulunmaktadır
Telefon: 0242 346 95 82 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz
sizlere yardımım olur inşallah,
herkese iyi günler
Birkaç örnek donanım:
Sol kolunu kullanamayan arkadaşlarımız için:
Sol ayağındaki %70 his kaybı olan bir kişinin kullanımına özel olarak debriyej sistemi sinyal kolunun bir alt tarafına özel mekanizma sistemi montajı yapılmıştır:
Ayaklarını kullanamayan kişiye özel olarak sol tarafa yapılan debriyaj sistem modeli:
Sağ kolunu kullanamayanlar için:
Not: antalya dışında iseniz bir akrabanızın veya arkadaşınız yardımıyla gelirseniz size istemiş oldugunuz aparatınız aynı gün içerisinde yapılıp aracınıza monte işlemi yapabilirim. dönüş yolunda kendi aracınızı kendiniz kullanabilirsiniz
Mekanik Torna Kaynak Engelli Araç İmalatı sayfamı inceleyebilirsiniz
ayrıca sizlerin araç aparatların yapılmasını monte işlemi için ücret asla abartılı bir fiyatı yoktur.
sizin bu bahsetmiş oldugunuz işlemler tarafımızdan yapılmaktadır, makina mühendisimiz tarafından (iş bitim formları) işlemleri hazırlanıp size teslim edilmektedir.
Antalyada bu şekilde çok kişi araç kullanabilmektedir.
ANTALYA eski sanayide işyerim bulunmaktadır
Telefon: 0242 346 95 82 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz
sizlere yardımım olur inşallah,
herkese iyi günler
Birkaç örnek donanım:
Sol kolunu kullanamayan arkadaşlarımız için:
Sol ayağındaki %70 his kaybı olan bir kişinin kullanımına özel olarak debriyej sistemi sinyal kolunun bir alt tarafına özel mekanizma sistemi montajı yapılmıştır:
Ayaklarını kullanamayan kişiye özel olarak sol tarafa yapılan debriyaj sistem modeli:
Sağ kolunu kullanamayanlar için:
Not: antalya dışında iseniz bir akrabanızın veya arkadaşınız yardımıyla gelirseniz size istemiş oldugunuz aparatınız aynı gün içerisinde yapılıp aracınıza monte işlemi yapabilirim. dönüş yolunda kendi aracınızı kendiniz kullanabilirsiniz