Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araclarıyla sorunu olan bana yazabilir

moverek

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
40 yıllık ustayım şu ara bilgisayar başındayım bir işe yarayim

araç derken otomobil mi yoksa engelli akülü araba mı yoksa .

Öncelikle merhaba ahmet abi ben 2.el mercedes vito veya viano veya ww transporter almayı düşünüyorum çünkü tekerlekli sandalyedeyim yürüme imkanım yok h sınıfı ehliyetim var ben bu saydığım araçlardan birine yan kapıdan yani (RAMPA veya ASANSÖR )tipi ile binmek istiyorum, fakat tr orjinalleri çok pahalı,ben bunu manuel veya otomatik olacak şekilde nasıl bir uygun fiyata yaptırabilirim.
NOT:Böyle bir şey yaptıran varsa kaça yaptırdı veya hangi araça yaptırdı marka ve adı da önemli bilgisi olupda yazan olursa teşşekkürler .

ben 3 yıl once cukurova universitesinde pr.dr bir ablamıza yaptım transpoertır yan kapıya asansor sistemi yaptım güzel oldu yalnız onun özel şöföru vardı maliyeti 3000 tl bulmuştu

sizin o yaptığınızın fotoğrafı ney var mı birde kumanadalı mı manuel mi yani biraz daha açıklamalı olsun benim tek sorunum akülü ile araca binmek gerisi kolay, birde ayak basamagı olan yere mi yaptınız yan tarafa yani gizlenmiş bir şekilde mi detaylı olursa daha iyi olur.

resmi yok ama nasıl istiyorsan yaparım istersen uzaktan kumandalı yine yaparım .benim yaptıgım asansörlü sacı cekyorsun aşagı indiryorsun bindikten sonra geri icine ityorsun ama şimdi yapacak olursam şekil cok artı arabanın hic bir yeriyle oynamadım yan kapıya monte ettim kısacası hidrolik sistem sen nasıl istersen öyle kurulur

Anladım teşekkürler daha 8 ayım var bu aracımın satılması için 5 yılı o zaman doluyor ondan sonra dediğim araçlardan alıp yaptırmayı düşünüyorum ,teşekkürler .

ahmet ustam max. 8bine kadar kliması verimli çalışan araç modeli tavsiye ederseniz sevinirim.

99 model seat cordobanın hararet sorunu var yani araba sogukta hiç ısınmıyor ama aşırı soğuk yok rolantide hararet 90 a geliyor araba yürümeye başlayınca 0 oluyor hararet ve dolayısı ile kaloriferde ısıtmıyor mişür değişti ama hala aynı sorun ne olabilir

99 model seat termosdatını degiştinizmi

toyota calışır

Sehir ici 50 kurus sehir disi 18 kurus yakan bi araca sahibim agresif kullaniyorum sakin kullanmayi denedigimde yakit dusuyor ama bu seferdebunaliyorum.Bana yakiti dusuk dizel otomatik atik bi arac tavsiye edermisin. 0 olmak kaydiyla.A3 ve 1.16 larla ilgileniyorum 1.16 dizel yok.A3 te takildim baska alternatif bulamiyorum. Fikirleriniz.

söyledigin araclar piyasanın en güzel aracları buna ek golf önerebilirim

Suan kullandigim 2013 opel corsa aile araci ama hantal kaliyor golfleride inceliycem tavsiyeniz icin tesekkur ederim.

Üst Alt