Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araçta tekerlekli sandalye taşımak için aparat..?

yigit105

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

İlk kez araç alacağım ve yakıtı ucuza getirmem gerekiyor. En iyisi LPG taktırmak ama bagajdan çok yer kaybettiriyor. Pugeot 206 tarzı bir aracın bagajı olmadan tekerlekli sandalye taşımamı sağlayacak por bagaj dışında bir yöntem var mıdır? Bisiklet taşıma aparatları ile taşısam sıkıntı olur mu? Önerebileceğiniz yöntem/aparat için desteğinizi rica ediyorum.

Teşekkürler.

bunu araç alacağınız yere sorarsanız yardımcı olacaklar

yağmuru yağışı var , çamuru tozu var. dışarıda bisiklet gibi taşımak ne kadar hiyjenik olur bilemedim şimdi. Birde hırsızlık olayları cabası ..2. el dizel araç , ya da geniş kasa arabalar altarnatif olabilir, düşündüğünüz araba normal şartlarda tüpsüz haliyle bile sandalye için küçük değil mi.

kardeşim ortalık hırsız dolu arkadan sandelyeyi çalarlar haberin olmaz... boşver öyle aparatı abinin dediği doğru yağmuru çamuru var .. sedan tipi düşünsen simit tüp taktırsan bagaja bişe olmaz yedek lastiğide şehir dışına çıkarsan alırsın yanına ben öyle yapıyorum .. tekerlekli sandelye kullanan insanlar için geniş bagaj şart ... sedan lara bakabilirsin benim arkadaşım 207 aldı sandelye nerdeyse zorla sığıyor cam sandelyeye sürtüyor... kapanınca.. lpg takmasan bile çok küçükkkk...

Üst Alt