Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aradan 1 yıl geçmisse tekrar rapor için başvuru yapabilir miyim?

mert54

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
Yatalak felçli anneme 2016 y ılınd aldıgmız sürekli raporda agır engelli hayır %89 verdiler sakarya merkezdeki hastane sanki mahsus yapıyor ben şimdi itiraz al ugraşmdan istanbulda hastaneden başvu yapabilirmiym

Aynı hastane (6) ay, baska bir hastaneye ertesi gün gider rapor için başvurabilirsiniz

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

itiraz etmek zorunda değilim değilmi

6 ay nerede yazıyor yönetmeliktemi acaba

*veli* Veli hangi hastane olurs olsun üstünden 6 ay geçmesi gerekiyor,zira bu raporlar sisteme yükleniyor,öyle ertesi gün başka hastane diye bir şey yok,yanlış yada eksik bilgilendirme yapmayalım.

Öyle biliyorum ben

İtiraz edersen,ertesi gün başka hastaneye sevkini yaparlar,ordan farklı rapor çıkması halinde 3.bir hakem hastaneye sevk ederler,sen en iyisi 6 ay bekle ve hastaliklarda artmayı gerekçe gösterip yeni rapor için başvur.

İsleniyorda(mesela ayın birinde rapor aldın oranı az buldun aynı hastane gitsen hastanede kaydı var ve bekle(6) ay kaydın silinsin, ama farklı bi hastanede kaydı yok tur. Sisteme aynı anda islemiyor gözden kaçabilir

He canım he,,Senin içtiğin aspirinin biteceği günü hesaplayan sistem,sisteme girmiş raporu görmüycek hemi,güldürme ya beni veli.

MEHMET,
Beraber gülelim Dicem de zaten epey güldünüz sanırım msj na bakılırsa. yöneticinin msj bu yönde

*veli*@Şakaydı be veli kardeşim,seni incittiysem kusuruma bakma olurmu.

itiraz etmek zorundasınız eger etmeden gider yeni rapor alırsanız o daha düşük çıkar yada olumsuz olursa o zaman o rapora itiraz edemessiniz

Mert54@ Itiraz edersen başka hastaneden ve 3.bir hakem hastaneden rapor isterler ve kadıncağızı hastane hastane dolaştırmak zorunda kalırsın,bence itiraz etme 6 aylik süreci bekle,bu arada uygun başka bir hastane bulur ve hastalıklarım arttı gerekcesi ile yeni rapor çıkarırsın,bu arada doktora hastanın sıkıntılarını anlatmayı ihmal etme.sonuç olarak itiraz etme bekle derim,ama karar sana kalmış.

MEHMET
Zaten aradan bir yıl geçmiş diyor.
İlk defada yanlış anlaşılırım gelen vurur giden vurur yeterki sizler kırılmayın.akşamda dalgamı keçiyorsun diye bir msj aldım. Alışkınım yani

*Veli* Veli kardeşim msj'ın tabanını görmediğimden,ben raporu yeni almışlar olarak değerlendirip ona göre yorum yapmıştım.Uyardığın için sagol.ama şunu merak ediyorum daha öncesinden beni niye uyarmadın.şimdi mert54@ e umarım son şekliyle bi durum değerlendirmesi yapıp,yapması gerekenleri kısa ve öz olrak sen yazarsın.

Artık genelde hastaneler sistemde senin önceden raporun var il sağlık müdürlüğü ne git itiraz et diyor itiraz a gidincede rapor almadığın hastenelerden seçmek zorundasın. Olduki raporun varken itirazda bulunmayip gittin başka hastenden veya aynı hasteneden rapor aldın itiraz etmeden ilerde emeklilik durumunda sana sorun çıkar illa bir gün sorun çıkar haberiniz olsun başınız ağrır

bjk,
Annem için diyor, kendi degil

Altı aylık süre ile ilgili şeylere katılıyorum, ben de doğru diye biliyorum keza raporumu da bu şekilde aldım, hastaneye basvurdugumda da kimse bana sen git önce itiraz et demedi çünkü altı ay beklemiştim, o yüzden derdini doğru anlatınca doğru olan yol her zaman kendini gösterir, kimisi derdini doğru düzgün anlatamiyor hastanelerde onlar da itiraza gönderiyorlar haklı olarak. Bu sitede bütün aşamaları yaşanmış örnekleri iyice okuyun, kendinize bı yol haritası belirleyin, doktorun karşısına gittiğinizde az çok ne için oran alacaginjzj bütün haklarınızı ve amaclarjnizi doktorlarla paylaşın, inşallah sonuca ulaşırsınız. Kolaylıklar...

Kardesım benımde %85 raporum var ama bakıma muhtac olmuyo agır engelli tarafında hayır yazıyo anlamadım

Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raporu evde bakım maaşı almak için kullanamazsınız(evde bakım için %51 ve üzeri, ahır engelli (evet) yazmalı

Suret Ankarada rapor yenilemek için itiraz olmadan kesinlikle kabul etmiyorlar artık önce raporun varmı sisteme bakıyorlar varsa ne soylersen söyle il sağlık müdürlüğü ne git diyorlar

Sakaryada 6 ay hikaye gibi 1 sene gecti yenikente gittim itiraz etmemi istedi simdi hakem hastaneyle ugrasıyorum bi arayıp sor hastaneyi yada il sağlık m.

Danışmaya varıp eski raporu gösterirsen tarihine bakmadan itiraz et der tabi.
Ne istediğimizi karsı tarafa anlatmalıyız ki sonuç alalım

Eski raporu söylemeden başvurmak gerekiyor sanırım

Evet gösterme itiraz et der bastan savar rapor alacagım dersiniz

İl sağlık müdürlüğü ne itiraz etmeden yeni rapor alamazsınız alsanız bile kanunen yasaktır. İlerde başımıza dert olur.

Emre1905
Hangi hastaneye gidersen git eski raporların sistemde gozukecek ve yeni rapor çikartamayaciksin ancak ve ancak il sağlık müdürlüğü ne gidersen önceki raporlarına itiraz edersen rapor alabilirsin artık sistem böyle aldım diyende 2016 tarihin de filan almıştır.

Üst Alt