Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık 2015 Bakım Parası Yatan iller

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
Yatan il var mı Arkadaşlar. Bu başlıkta Yazalım.

• Tokat
  • Kırşehir
  • Samsun
[FONT=inherit]Yatmış İzmir hala yok :( [/FONT]

izmirmi daha 8 gün var haftaya cuma belki olmassa pazar günü acılır eminim.banka 1 hafta işletiyo paraları bilmiyonusmu:(

İzmir bakım parası yatmıştır Allah'a binlerce kez çok çok çok çok şükürler olsun arkadaşlar güle güle harcayın :D

aaaa hayretin olam ne bu ya 19-20 sinde yatan para 11 de yatıyooo.yok arkadaş 19 na kadar el sürmem ben bu paraya sona ayın sonunu getiremiyoruz.sakın birilerinin kafasına bişi düşmesin şaka heralde dedim ama kontrol edince gercek oldugunu gördüm . ve büyük hayretler içindeyim.Yinede herkese hayırlı olsun güle güle harcayın.

1- Tokat
2- Kırşehir
3- Kahramanmaraş
4- Afyonkarahisar
5- Malatya
6- Samsun
7- Tekirdağ
8- Hatay
9- Denizli
10-Bursa
11-Kocaeli
12-İzmir
13-Karabük
14-Antalya
15-Erzurum
16-Kırıkkale
17-Bayburt
18-Eskişehir
19-Muğla
20-Balıkesir

istanbul dan haberi bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi acaba

şimdi bankanın internet şubesinden baktım para yatmamış bu işte bi gariplik yokmu sizce sadece bizimkimi yatmadı acaba istanbuldan parası yatan varmı arkadaşlar sosyal hizmetlerin telefonu cevap vermiyor acil bilgi lütfen

İstanbul'u şimdi kontrol ettim hesaba yatmış.... Güle güle harcayın.
Salih sende benim gibi 444 0 000 ziraatı arayıp hesaptan kontrol et yatmadıysa sosyal hizmetlerden durumun ile ilgili bilgi al .

Şanlıurfa 13.12.2015 bakım parası yatmıştır

Üst Alt