Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık 2019 evde bakım maaşı yatan iller?

sukaya24

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
e Devlet'te evde bakım maaşı gözüküyor mu bu ayki

Güncelleme var galiba kayıt bulunamadı diyor

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet güncellemeler yapıldı. Gözükmeyenlerde bir iki güne olur

DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzmirde gözüküyor mu? Biz bu ay ilk kez alacaktık hala kayıt bulunamadı yazıyor.

İSTANBUgözüküyor mu? Biz bu ay ilk kez alacaktık hala kayıt bulunamadı yazıyor.

İSTALBUN gözüküyor mu? Biz bu ay ilk kez alacaktık hala kayıt bulunamadı yazıyor.

Nedir bu acele, zamanı gelince maaş ziraat bankası yatıyor her ay bu msj okumayalım

ebm ler güncellenmiş e devlette görünüyor

İSTANBULgözüküyor mu? Biz bu ay ilk kez alacaktık hala kayıt bulunamadı yazıyor

İSTANBULgözüküyor mu? Biz bu ay ilk kez alacaktık hala kayıt bulunamadı yazıyor

sukaya24 güncelleme yoksa bu ay değil ocakta alacaksınız ama siz gene takipte kalın sizin ne zaman onaylandı birde ilk önce bakım sonra maaş

sukaya24 ayın 15 inde onaylandıysa aralıkta bakım ocakta maaş alıcaksın sen genede il müdürlüğü'nü ara en sağlıklı cevabı onlardan alırsın

Aralıkta bakım Ocak'ta maaş ne demek

şu demek sizin aralık 15.de onaylandıgı için ocakta alacaksınız ilk maaşı.ebm de baglanan ayın hemen ertesı ayda değil o 2022 de geçerlı.ebm de önce bakım sonra maaş demesı sizin aralkta onay verılmıs bakıcı olmanıza bakımı edeceksınız aralık maaşını hakedeceksını bakım etmeden hemen onay verılır verılmez maaş ödemıolar önce bakım edeceksnız sonrakı ay ıse o bakımı yaptıgınız hak ettıgınız maaşı alacaksınız kısaca aralıkta bakımdan dolayı hak edısınızı ocakta ocak da yapılan bakımın maaşını şubatta alcaksınız maaş alımı böyle böyle devam edecek . önce bakım sonra maaş .

maaş alıyordum rapor bittiği için yeniden başvurdum 5 ay gecikti için dosyalarımız mevcut ondan demek istiyorum İstanbul

İzmir güncel mi? Bu ay ilk defa alacaktık.Kayıt bulunamadı yazıyor?

Ben diyorum ki benim ev Devleti'nde gözükmüyor da İstanbul için e Devlet'te gözüküyor mu

sukaya24 edevlette gözükmüyor sa bu ay alamayacaksın aradan bes ay gecmis tekrar başvurmuşsun başvuru kabul olmuş sana ya yarım maaş yatacak yada ocakta maaş alacaksın şu an yatan para kasım ayının parası

Samsun evde bakım ucretleri yatmıştır allah devletımıze ve milletimize zeval vermesin

Ayın 16 sı oldu hala ebm yok başka yatmayan yerler varmı acaba Çanakkale
Yattı anca

Son düzenleme:
Üst Alt