Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık 2020 evde bakım maaşlarının ödenmesi!?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
e devlette evde bakım aylıgı guncel olan var mı istanbul icin bende kayıt bulunamadı yazıyor

şimdi baktım İstanbul görünüyor

Bende gozukmedıne gore kestiler o zaman normalde gorunurdu sizde var bnde yok

durduk yere neden kesilsin sistem ile alakalı olabilir bazen erken bazen geç görünüyor bekleyin düzelir sistem

Herkesin guncel Bı tek bende kayıt yok gozukuyor İstanbul icin soluyorum normalde 4 ayda gorunuyordu e devlette İstanbul icin herkesin guncelken bende kayıt yok bulanamadı diyor o yuzden yazdım pazartesi gidip sorcam

anladım 9 una kadar bekleyin olmazsa dediğiniz gibi başvurun

İzmir inde güncellenmedi daha sanırsam çünkü bende kayıt yok diyor

İzmirde guncel gozukuyor İstanbul da bende de İstanbul icin guncel dıl sızdede İzmir guncel dıl ozaman sıstemsel sıkıntı var... Odemelr baslayana kadar beklemek lazım o zaman

Evde Bakım Aylığı

Evde bakım aylığı alıyoruz.Her ay 13.de düzenli olarak yatardı.Bu ay geç kalındı.E devletde ödeme gözüküyor.Ayni durumda olan var mı arkadaşlar?

benimde sizin gibi her ayın 13 ünde maaş alıyorum sorun yok aldım

evet pazartesi günü aldım malum hafta sonu sokağa çıkma yasağı vardı

Benim kayıt var edevletde 14/12/2020 yazıyor ama henüz bankada hesaba yatmamış sizlerin de öle olan var mı?izmirdeyim ben

Normalde 13 ünde alıyorsanız yatması gerekir yatmamış sa maaş bloke olmuştur kesilmiştir sosyal hizmetlere sorun

Üst Alt