Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık 2020 son kullanma tarihli raporla araç alınabilir mi?

Rıza8487

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler arkadaşlar. Babamın %95 sağlık kurulu raporu mevcut rapor Aralık 2019 yılında alındı ve rapor geçerlilik süresi kisminda 1 yıl yazıyor ve açıklama kısmında ise: sosyal yardım, engelli kimlik kartı, gelir vergisi muafiyeti, ötv-mtv yazıyor. Otomatik vites vb başka bir şey yazmıyor. Ben bu rapora istinaden babamın üzerine araç alıp kullanabiliyor muyum? Cevaplayan olursa sevinirim

Alabilirsiniz. Ancak raporlarınızı süresinde yenilemeyi de ihmal etmeyin her ihtimale karşı.

Teşekkürler Hüseyin İlik. Araştırmalarımda raporda ibare kısmında otomatik vites yazması lazım diye yazılar görmüştüm. Yinede garantiye alma açısından babamın üzerine yukarıdaki raporla otomatik vites araç alıp ben kullanabiliyorum değil mi? Ayrıca süreç nasıl işliyor? Direkt bayiye raporla mı gitmem lazım başka bir yer var mı? Birde raporu süresinde yenileyin demişsiniz hangi ihtimale karşı acaba? araç alma açısından mı

%90 üzeri olan raporlarda otomatik vites veya başkaca bir ibare yazmasına gerek yok. Yenilemezseniz vergi daireleri aradaki süreyi bahane edip sorun çıkartabilir bir ihtimal.

@Rıza8487 herhangi bir zihinsel/ruhsal değerlendirme yok değil mi raporda?
Süreli raporlarda son 6 ayı geçirmemeniz gerekiyor.

Zihinsel/ruhsal değerlendirme yok. Babam Akciğer Kanseri raporun % 80 i buradan. Raporun % 56 sı ise çocukluğundan gelen ortapedik rahatsızlık devamlı nitelikte bundan raporu var. Diğer oran aldığı bölümler ise göğüs hastalıkları, göz ve kardiyoloji bölümlerinden. 6 ayı geçti alamıyor muyuz yani KKELEBEKK hanım?

Teşekkürler cevap için. İnşallah süreci buradan paylaşacağım

____

@KKELEBEKK hanım dediğiniz gibi 6 ay süre durumu varmış maalesef

Üst Alt