Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık ayı evde bakım maaşı alan iller

tokat evde bakım parası yatmıştır

1-Tokat
2-Amasya
3-Kahramanmaraş
4-Rize
5-Bilecik
6-Antalya
7-Malatya
8-Mersin ( Mersin ili bakım maaşları bazı ilçelerde henüz yatmamıştır)
9-Kırıkkale
10-Eskişehi

1-Tokat
2-Amasya
3-Kahramanmaraş
4-Rize
5-Bilecik
6-Antalya
7-Malatya
8-Mersin
9-Kırıkkale
10-Eskişehir
11-Denizli
12-istanbul
13-konya
14-zonguldak
15-mardin
15-osmaniye
16-kütahya

1-Tokat
2-Amasya
3-Kahramanmaraş
4-Rize
5-Bilecik
6-Antalya
7-Malatya
8-Mersin
9-Kırıkkale
10-Eskişehir
11-Denizli
12-istanbul
13-konya
14-zonguldak
15-mardin
15-osmaniye
16-kütahya
17-Kırşehir
18-Kocaeli
19-Ankara
20-Samsun

mersin (yenişehir)parası yatmıştır
2015in hangi ayında zam alınacak ve maaşımız ne kadar olacak.kontroller başladı mı aralık ayında mı yoksa ocak 2015 de

mersin maaşı 760 aldık.bence siz içeride kalan paradan dolayı zamlı almışsınızdır

Diyarbakır evde bakım maaşı yatmıştır.

evde bakım parasını ayın kaçından kaçına alınıyorevde bakım parasına bende müracat ettim nekadar sürür almam bana cevap yazarsanız sevinirim yetkili kişilerden cevap bekliyorum tşk ederim

adana her ay 13-14ünde falan yatardı bu ay neden hâla yatmadı bilgisi olan var mı?

sorunu buldum soyal hizmetler banka değişiklliği yapmış ziraat bankasına geçmiş ondan hesaplara yatmamış bankada bankomat tınızı alın 2 gün içinde yatar dediler

adana evde bakım maaşları ayın 25ne kadar yatacakmış kurum aynen söylediği bu adanalı arkadaşların bilgisine

adana hala yatmadı bu para ile hayatını geçimini kirasını ödeyenler 50 gün olucak hala adanadan ses seda yok yetkililer uyuyormu bu her zaman böyle oluyor sesimizi duyuralım yazıktır günahtır kınıyorum burdan

mugoaytu;
İzmir yatmış. Güle güle harcayın.

ben yusuf müjdemi isterim adana yattı beyler

adana yattı müjdemi isterim arkadaşlar ha bu arada adanada oturupta akülü sandalye tamircisi telefonu veya adresi bilen arkadaşlar canyusuf@msn.com adresine mesaj atarlarsa kendileri için Allah'a çok dua ederim arkadaşlar

adana evde bakım maaşları yatmıştır arkadaşlar

tüm arkadaşlara haırlı uğurlu bereketli olsun inşallah allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ve inşallah bu ayki gibi gecikme bir daha yaşatmasın allah.

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Adana'dan katılıyorum. Maaşım bu ay çok eksik yatmış 770 tl yatması gerekirken 153 tl yatmış. Benim bu konuda yapmam gereken nedir. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

beyler bakici paralarinda 2015 .beraber degisiklik neler

Üst Alt