Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık ayında 2022 maaşına başvurdum. Ne zaman, ne kadar maaş alacağım?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
melek hanım % 50 balthazardan 41,68 engelliyim 24 122016 engelli maaşım onaylandı fakat pttye yatmadı mart ayında alınacak denildi mart ayında birikmişlerle birlikde mi alacağız maaşları yoksa sadece mart ayındakini mi alacağız maaşları

karadırbahtımkara rapor oranın % 50 mi?
maaşın onaylandıysa mart dönem maaşın 1059,64 TL
1 mart'a kadar olan birikmiş paranı hesaplamam için de başvuru tarihini bilmem gerek. e-devletten bak ve bana başvuru tarihini yaz. vakfa hangi tarihte başvurdun? ay olarak yaz.
mart'ta mart dönem aylıgınla birlikte 1 mart'a kadar olan birikmiş ödemeni de alacaksın.

karadırbahtımkara bana aylıgın onaylandıgı tarih değil aylıga başvuru tarihin lazım hesap yapabilmem için. maaşın onaylandıysa ve aralık dönem aylıgını almadıysan aralık dönem aylıgınla birlikte mart dönem aylıgını mart'ta alırsın.
ne kadar alabileceğini hesaplayabilmem açısından da başvuru tarihin lazım.
2022 aylık ödemeleri başvuru tarihini takip eden aybaşından itibaren ödeniyor çünkü.
diyelim ki sen tüm evraklarınla birlikte kasım ayında vakfa başvurdun. başvurun sonucunda da sana başvuru alındı belgesi verildi ve imzalatıldı. bu durumda kasım başvuru tarihinse 1 aralık da aylık başlangıç tarihin olur. bu durumda sana mart'ta aralık dönem maaşınla bilikte mart dönem maaşı birlikte ödenir.
balthazard formülünü karıştırma. raporun ön yüzünde kişinin özür oranı kısmında ne yazıyor? rakamla 50 yazıyla elli mi yazıyor? yoksa 41 mi?
rapor oranın % 40-69 ise bu durumda aralık dönem aylığı + mart dönem aylıgı toplam 2108,97 TL geçecek.
tabi bu hesabı başvuru tarihinin kasım ayı oldugunu esas alarak yaptım.
başvuru tarihin kasım'dan önce ise bana bunu yaz lütfen, tekrar hesap yapayım.

teşekkürler melek abla--- vakıfada da e-devlettende görünmüyor başvuru sadece başvuru kabul olduğu tarihden itibaren geçerli dedi vakıf daki memur yani hem aralık hemde marttakini topluca alacakmışım sizin dediğiniz gibi

karadırbahtımkara memur yanlış bilgi vermiş sana. 2022 aylıkları için başlangıç tarihi başvuru tarihini takip eden aybaşıdır.
eger 2022 aylıgı onaylandıysa, başvuru tarihini takip eden aybaşından itibaren ödeme yapılır sana.

başvuru tarihini tespit etmek için sorduklarımı cevaplar mısın lütfen?
raporunla birlikte vakfa hangi tarihte başvurdun? vakıfta başvuru formun ne zaman dolduruldu ve başvuru alındı belgesini ne zaman imzaladın? kasım ayında mı?

Merhaba özürlü belgesi yeni verildi hastaneden vergi indirimi için başvuruda bulundum yeni başka ne gibi işlem yapmam gerekiyor yönlendirirseniz beni sevinirim nerelerden faydalanabilirim

Son düzenleme:
Deniz bankdan alicaksin enson öyleydi ve tavsiyem kesinlikle maaaini deniz banka birakma baska bankaya tası ve sgk git beni 2 ay oyaladilar telefonda ariyorum haftaya yaticak diyolar. bir gitdim sgk neymis imzamin biri eksikmis 2 ay maasimi yediler

havva abla raporum % 50 ama 41,68 balthazard formülüne göre indirildi daimi kardiuoloji % 20 akciğer % 20 amaliyattan kalan % 10 ağustosta başvurdum red edildi amma ekim sonu amma kasım başında başvurdum 23 11 2016 de kaymakamlık da bana ise 24 11 2016 kabul edilen evrak geldi pttye gittim yok vakfa vardım mart ayında denildi dedi müdür bende kanunu gösterdim martta alınacakmış çoğu kişinin parası yatmamış evrağı alan koşmuş vakfa martta martta maaşlar o zman demişler bana söyledikleri gibi yani 6 aydır dalga geçiyorlar en sonunda raporumun aslı gibidir evrağını ve üst yazı ile götürünce onaylandı olay budur

Üst Alt