Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık ayında trafik kazası geçirdim. Rapor alabilmek için beklemem şartmış?!

Omer06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
23 aralıkta trafik kazası geçirdim ve sağ baş parmagım yerinden cıktı tendomlar koptu. 3 ocakta ameliyat geçirdim. Doktorlar parmağımı eskisi gibi kullanamıcamı söylediler. Bende exper arkadaşım aracalığı ile sigortayla görüştüm. Kazada karşı taraf yüzde yüzlü şuçlu oldugu için ödeme yapcaklarını heyet raporu almam gerektiğini söylediler. Bugun ankara numune hastanesine gittim kazadan 1 sene gecmesi gerektiğini söylediler. Keçiören araştırma hastaneside 6 ay gecmesi gerekiyor dedi heyet raporu almak için. Heyet raporu için bu süreleri beklemem mi gerekiyor ? Sigortayla anlaşma yoluna gidecem ama kazadaki karşı tarafın mahkemeye verecem. Mahkemeye vermek içinde heyet raporunu beklemem gerekiyormu ?

Omer06

arkadaşım tedavin bitmeden rapor alamazsın ve dava açamazsın.

geçmiş olsun ömer sulhen çözümde işlem yapmak istiyorsan tedavin bitecek tedavinin bitiminde kazadan dolayı araz kalmışsa rapor alırsan işlem yapılır.
yok ben davacı olmak istiyorum dersen davayı açtığın tarihten itibaren sigorta ve araç sürücüsüne avukat tarafından dava açabilirsin davanın açıldığı ilk günden itibaren faiz talebide yapılır .uygun görürsen beni ara davan için ne iyi nasıl yardımcı oluruz birlikte karar veririz 05327495986

Üst Alt