Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aramızda engelli memur olan arkadaşlarımız var mı?

cumii

Yasaklı Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Aramızda engellı memur olan arkadaşlarımız varmı

Bende varim ...engelli hemsireyim...normal kadtodan engelli memur kadrosuna gecmek icin ugrasiyorum

engelli memur hastanelerde sivil sanırım ? yada nerelerde sivil calısıyorlar bilgisi olan varmı.

Birim amirin sivile izin veriyorsa sivilsin...7 gun formayla calistim...sonra sivil...sivil calismak guzel...birde hastanede calisiyorsan

Amin...rabbim herkese mutlu olabilecegi iş versin...tabii ilk once saglik

cay_01;

amin o bnde yok memur olmama rağmen inş yakında olur:,

Eşim beden eğitimi öğretmeni. 2 yıl önce omurilikde tümör ameliyatı oldu. 17 aydır rapor alıyor ve rapor alma hakkı doldu. Sol ayağını kullanamıyor. Sadece kısa mesafeleri yürüyebiliyor. Doktorlar en fazla % 25 sakatlık raporu alır diyor. Ama beden eğitimi öğretmenliği yapamaz. Eşim çalışmak itiyor. Ne yapmamız lazım bir bilen var mı? SAkatlık kadrosuna geçiş gibi...

Ben de memurum. Bilgisayar işletmeni olarak çalışıyorum

ilkyaz nerede çalışıyorsun ? Ne kadar maaş alıyorsun bilgi verirsen sevinirim düğün yağacağız ona göre borca gireyim :))

Arkadasim eger esiniz kadrolu ogretmense korkmayin...meb mudurlukleri var..yeterki sizin elinuzde rapor olsun...kadro degisikli icin basvuru yaparsiniz.keske % oran 40 uzeri olsaydi...isiniz daha kolay olurdu..hakkinizi sonuna kadar arayin...ozelden size fikir konusunda yardimci olurum...gecis islemleri icin bende ugrasiyorum...sabrederseniz yol alirsiniz..

Bende varım takipteyim ancak işlerin yogunlugundan pek yazamiyom

Üst Alt