Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araştırma hastanesinde temizlik görevlisiyim, her işi yaptırıyorlar!?

senerbey66

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
3
kamuda üniversite araştırma hastanesinde engelli statüsünde temizlik görevlisi olarak işe başladım %55 raporum var sürekli. ancak hiç boş durmuyoruz sorumluluk alanini diye birşey yok her işi yapiyoruz bu şekilde daha ne kadar çalışabilirim bilmiyorum ne yapabilirim evliyim 35 yasindayim 2 cocugum var ailemi geçindirmek zorundayim bu konuda yardımcı olun arkadaşlar

hastanede temizlik işleri yoğundur çünkü hastaneler kalabalık ortamlardır ve hijyenin sağlanması da önemlidir. siz zaten temizlikçi olarak atanmışsınız. sağlık açısından sizi zorluyorsa amirinizle görüşmeniz gerekir belki farklı bir alana geçebilirsiniz. ya da ekpss tekrar girip memurluk kadrolarını tercih edebilirsiniz.

Taşaron kadrosumu yoksa devlet işcisimisiniz şirkette calışanlar taşoran kadrosuda olsa2. Sınıf işci muamelesi görür hastalıgınız işle ilgili ise devlet işcisi iseniz insan kay aklarına engelli raporunu yada durum bildirir rapor alıp rahatlarsınız

eskiden banka güvenlik görevlilerini de otopark görevlisi banka çalışanların hizmetçisi vs gibi kullanırlardı ,yapmadığın zaman da merkeze çekerler yaptırabilecek adamları alırlardı şubelere!..maalesef özellikle temizlik ve güvenlik görevlileri her işte kullanırlar,sebebi de aman ekmeğimden olmayayım diyeceğinizi öyle düşüneceğinizi bilmeleridir o yüzden de çok yüklenirler!

Engelli.calisma sartlari

Araştırma hastanesinde engelli olarak calisiyorum calisma ortamında sorumluluk alanim nere belli degil isci olarak engelli temizlik görevlisi olarak girdim surekli.isci her isi yapiyorum cok zorlanıyorum (engelli temizlik gorevlisi surekli isci)cimere sikayet yazdim.bunun sonucu nasil olur arkadaslar sikinti yasarmiyim.sikayet ettim diye,ışten. Cikarilirmiyim yoksa lehime olumlu sonuç olurmu

Üst Alt