Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler emre ustam.
Hayatım boyunca "REXTON" ve "STARKEY" marka işitme cihazı kullandım. "REXTON" daha rahattı. Çünkü şarj edilebilen pil kullanıyordum. Yıllar sonra cihazım eskiyince "STARKEY" markasını denedim. O cihaz da mükemmeldi fakat o cihaza göre şarj edilebilen pili yokmuş. Satılan mal geri alınmadığı için her ay 1 paket (6'lı) pil alıp kullanıyoruz. Bir dahaki sefere pili şarj edilebilen işitme cihazından kullanacağım inşAllah
"ARİA" markasını kullanmadığım için bu konuda size yardımcı olamayacağım. Forumunuzu gereksiz yere işgal ettiğim için özür diliyorum ama en azından kullanıp da memnun kaldığım markanın ismini verdim. İyi günler...
dedigim işitme cihazını hiç duymadım,ayrıca işitme cihazı alacaksam mutlaka kaliteli bilindik markalardan al,gelişi güzel cihaz alırsan işitme kaybınada zarar verirsin,benim tavsiyem kulak içi tek kulak cihaz sana yeter,hangi kulagında kayıp çoksa ona cihaz al.
Aleykum Selam emre ustam!
İşitme cihazı ne marka olursa olsun, her cihazın db ayarı vardır. Beğendiğiniz cihazı hemen pat diye vermezler. Önce işitme testi yapılır. Test sonucunda sağ ve sol kulağınızın ne kadar duymadığı belli olacaktır. Ve işitme cihazı, test sonucunda görülen işitme kaybına göre ayar yapılacaktır.
Dediğim gibi yapmıyorlarsa hemen oradan uzaklaşıp başka yerden alın. Acele etmeyin.
Haydi kolay gelsin.
Bu arada kullandığım cihazlar analogtur yani anlayacağınız ses ayarını elle arttırıyorum. Dijital kullanmadığım için o konuda da birşey diyemem. İyi günler..
teşekkür ederim earnetin aria serisiydi earnet marka nasıldır acaba bilginiz var mı bir de kanal içi aiacam kanal içi mi kulak içi mi önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.
Kulak içi cihazı hiç kullanmadım ama bazen kulaktan düştüğü söyleniyor. Kulak arkası daha rahat geliyor bana. Tabii kulak arkası (saçınız uzun değilse) insanların dikkatini çeker. Bu konuda rahatsız olmayacaksanız tavsiye ederim. Başka eksi yönleri de var. Mesela yağmurlu havada ve terleme olayında dikkat edeceksiniz. Kulak içi cihazında böyle bir dert yok. Karar sizin...