Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aritmojenik Sağ Ventriküler kardiyomiyopati deneyimlerinizi yazar mısınız?

Pikachu

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benimle aynı hastalığı paylaşan varsa bilgi alışverişinde bulunalım . ben yeniyim bu hastalıkta ve psikolojik ve beden olarak çok yıprandım zor durumdayım tavsiye ve görüşlerinize ihtiyacım var ...

öncelikle psikolojik olarak fazla kasma bu önemli ilk başta kabul etmesende sonradan kabullenirsin psikiatriye de bi git istersen

Kalbinden rahatsız olanlar buraya

Arkadaşlar bana yeni daha aritmojenik sağ ventriküler kardimiyopatisi teşhisi kondu kesin teşhis .
Concor kullanıyorum , ani kalp krizi riskine karşı. Çünkü ritim bozukluğu ve ekstra atımlar mevcut .
Benim size belirtmek istediğim şu ; yaklaşık 2 yıldır spor yapmıyorum ama tempo ve yürüyüş olarak aktif birisiyim . Tuhaf olan şu bu aktifliğime rağmen kalbimden sıkıntı yaşamıyorum şükürler olsun . Daha düne kadar sigara , alkol mevcuttu . Çarpıntı olup doktora gidip bu teşhis konunca onları da bıraktım. Kalp hastasıyım ama kullandığım concor dışında ve ekstra atımların hissedilmesi dışında Bi belirti veyahut rahatsızlık bir durum yok .

Sizin de genel durum ve tavsiyelerinizi öğrenmek isterim . Birbirimize yardımcı olalım en önemlisi ve en önemlisi de şu KALBİMİZİ KORuYALIM...
Not : kalp hastalığını en çok etkileyen bende uyku , uykumu tam alamadığım Zaman kalbimin güçsüzlüğünü hissedebiliyorum .

Üst Alt