Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aritmojenik Sağ Ventriküler kardiyomiyopati ile malulen emekli olabilir miyim?

Pikachu

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar devlet memuruyum. Aritmojenik sağ ventriküler kardiyomepatisi teşhisi kondu acaba emeklilik durumum ne olur ?

mrb bende devlet memuruyum bende malülen emekliliğimi istedim çok araştırdım soruşturdum kurumum emekli ediyormuş yani sgk ya gittim sen emekli sandığına bağlısın dediler üst yazı yazacaklar hastaneye gidip muayne olup heyete girmen gerekli olduğu söylendi bende dilekçemi kurumuma verdim bekliyorum onların resmi belgesini alıp hastaneye gidecem heyete girecem ve eğer kabul olursa onu kurumuma göndrecem artık onlar ne yapar nasıl yapar o kadar bilmiyorum

benimde sgk ve emekli sandığı toplam pirimim 2800 gün 12 yıllık sigortalılık sürem var

benim bir hastalıkdan diğer bir hastalığa nufus etti rahatsızlığım

hastalığınızı öğrenebilir miyim sakıncası yoksa ?
bende 2 yıllık memurum . malulen emekli olmak istiyorum ya da geri hizmete geçmek istiyorum.

Pikachu

maluliyet cetveli'ne şu durum malul sayılmayı gerektiriyor diyor:

"4. Hipertrofik ve Restruktif Kardiyomyopati: Fizik muayene ve laboratuar sonuçlarıyla hipertrofik kardiyomiyopati tanısı konulan, uygun medikal, cerrahi veya invaziv tedaviye rağmen NYHA evre 4 semptomları olan hastalar"​

OturanBoğa teşekkür ederim . Geri hizmet durumum olur mu acaba ? Bu tür şeylerden hiç anlamıyorum ...

Pikachu

Evet, geri hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Sağlığınız elvermediği için sağlığınıza uygun bir görev isteyebilirsiniz

Üst Alt