Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşım için engelli motorsikleti almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Tanıdığım Bir engelliye ( Maddi Durumu Yerinde olmadığından ) Engelli Motorsikleti almak istiyorum.Maddi durumu yok Engelli Maaşı yalnız var Köyde ikamet ediyor İlçe merkezine gidip gelmek için Motorsiklete ihtiyacı var İlçe kaymakamlığına başvuruda bulunmuş Kaymakamlık engelli maaşı alıyorsun o paranı biriktir onunla kendine al demiş,Adam evli çoluk çocuk sahibi o maaş zar zor ona yetiyor hatta yetmiyor.Onun için o motorsikleti almak istiyorum ona yardımcı olmak için Devlet yada Dernekler fark etmez buna yardım edebilecek Bir kuruluş varmıdır?Kendimiz satın almak istesek ne kadar fiyat olur yada yardım toplasak yeter ki bi motorsiklet alınabilsin kendisine nasıl olursa olsun.Bilgisi olan arkadaşlar Yardım etsin bilgi versin Lütfen Engelli bir arkadaşımıza yardımcı olalım.

Raporunda Yazan Rahatsızlıklar Bunlar :
· Eklem Kontraktur+Poliniropati
· Üst Ekstremitelerde Tam Kas gücü,her iki diz Flexionu Kısıtlı
· Koltuk Değnekleri olmaksızın yürüyemiyor
· Ayak bilekleri hareketleri yapamıyor.

Engel oranı : % 40

Kaymakamlıkdan işin peşini asla bırakmayın, o nasıl bir ifade öyle "engelli maaşı alıyorsun o paranı biriktir onunla kendine al " bu çok yanlış ve çirkin ifade. Tamamını olmasa bile en azından belli bir kısmını kesin karşılar Kaymakamlık. BİMER'e yazın olmazsa.

Kaymakamlıkta verilmiyor.Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Çalışanlarda Siyaset ile iş yapıyorlar Kendi adamı olmayanlara ne bir yardım veriyorlar ne de birşey Geliri olsa bile onların adamı ise her türlü yardım yapılıyor onlara ama onların adamı değilsen yardıma ihtiyaçın bile varsa sana yardım etmezler O yüzden de kaç yıldır talepte bulunmasına rağmen hep olumsuz cevap verilmiş Başka nerde alınabilir bilginiz varmı ?

Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlar Yok Mu ?

ınanılmayacak bışey yok derler bu ulkede sacma sapan bı sandalye ıçın hala kapak toplanıyodu akuludegıl hemde bıldıgn 250lıra etmeyen sandalyeyı bıle devlet veremıyo.ultra yalaka takımı gorsun işte.

Haklısınız da Bu tanıdığım arkadaşa Motorsiklet Almak istiyoruz neler yapabiliriz.Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Valla güzel kardeşim, işinizi takip edin bir zamanlar bulunduğum ilçede engelli bir kardeşimize kaymakamlık sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı vasıtası ile atv alımı yapıldı, değeri 4500 Tl idi bu paranın yarısını kaymakamlık vakıf verdi.

Çoluk çocuk SPB na veya AKP ilçe başkanlığına ,acilen !!!.

Üç tekerlekli , elektrikli "YUKİ" marka olanları var 3.500 tl ondan aldırt.

bende var 3 tekerli scooter kanuni marka satıyorum alarsanız

tılafsınlı;
Fiyatı Ne kadar Modeli ve Yılı nedir _?

Tuna tuna;
ne dediğinizi anlayamadım :(

UZAKLAR;
Kaymakamlıktakiler tamamen siyasi olarak iş yapıyorlar malesef o yüzden bir şey yapamıyoruz

1.jpg

Kanuni Rabbit 50
90 cc motor
4,5 beygir gücü
2005 model
5 bin km de
Fiyat 3300 tl
pazarlık payı var
İlgilenirsen DM atabilirsin

tılafsınlı Arkadaşımın bunu kullanabileceğini sanmıyorum.Kendisi Belden aşağı tutmuyor.Bu onun için sıkıntı olur.Tşk Ler ilgin için​

ben belden aşağı tutamıyorum.. bu foto benim motorun.. yalnız benim motorda oturabilmek motoru kullanabilmek dengede durmak için böyle bişey yaptık daha da kullanışlısı yaptırılabilir..

Bilemiyorum Kullanabilir mi ? Arkadaşıma sormak lazım bu şekilde kullanabilir mi diye Son fiyatınız ne olur sizin Motor için ?

Arkadaşınız tamam derse yardımcı olmak için fiyatı çekeriz aşagıya

Üst Alt