Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşımın ayağında 4 cm kısalık var. Rapor oranı ne olur?

kamanlı

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkdaşımın sol ayagında 4 cm kısalık ayagı diger ayagına göre 3 numara küçük ve bacagı digerine göre daha ince.yürüme bozuklugu var.bunlara göre yüzde kaç alırkı raporu

Saltı kısalıksa, yürümede aşağıdaki tabloya göre değerlendirecek bir durum yoksa, 4 cm kısalık için %10 oran verilir.

Tablo_3.4.png

arkadaşım5.7cm kısalık ve incelik ve dizde %80 hareket kısıtlılığı sağ kalçada ağrılı kısıtlılık falan filan sonuç%26 anla yani sizin ki %20 bile zor ayrıca bu oranı ne için soruyorsunuz

bugün heyet raporu aldım
2 yıl önce sağ ayak bileğim kırılmıştı şu anda tek koltuk değneği kullanıyorum bacagımda 1.5 cm kısalık ve 4 cm incelik var. ayak bileği kıkırdak kaybım var ayakta fazla durdugum zaman felaket acıyor bilegimde hareket ayakta durma pozisyonunda yukarı doğru sıfır derece ve ayak başparmak 3.ve 4. parmagımda kırılmıştı fazla hareket ettiremiyorum ve arada bir ağrı yapıyor
dr.sadi konuk eğt.ve araş. hastanesine rapor için başvurdum %8 rapor verdiler :) psikolojiye de sormuştum siz puan vermiyor musunuz diye :) dedi belli bir süre tedavini gördükten sonra verilir
yapacak birşey yok kaşeyi vurdu tamam dedi doktorlara soracaktım neden böyle diye o kadarda fizik doktorunu ve ortapediciyi uyarmıştım hata olmasın diye raporumu aldıktan sonra doktorlar çoktan gitmişti soramadım.

aynen zafer arkadaşın dedigi gibi sadece ayakta bitmiyıor pisikatrik durumunu gözden geciriyorlar ve sonra kas kaybı içinde norolojiye başvur doktorla bırakırsan işin var sana tavsiyem kemanlı arkadaşım bu sitede yazılanları soruları cevapları cok iyi incele ben 10 gün okudum doktorlara kalsa oranları düşük tutuyorlar ben önlerine sakatlık oranını koydum iddalaştılar benimle bilgin yoksa eli boş dönersin bilgili gidersen ummadıgın oranların cıktıgı görürsünn bu tavsiyemi iyi anla arkadaşım .

Sağlık raporu

Sağ ayakta 3c m kısalık ve incelik bulunmaktadır askeriyeden rapor bulunmaktadır devlet hastanesinden memur olabilmek için rapor alınabilir mi teşekkür ederim..

Üst Alt