Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlar hızlı tren bize ücretli mi yoksa indirimli mi?

TONTİŞ

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
2
Istanbul hızlı tren sefere başladığında başbakan açılış konuşmasında herkesin fiyatlarını açıkladı sadece engellilerin durumunu söylemedi.sizlerin bu konuda herhangi bir bilginiz varsa bizimle paylaşabilirmisiniz.

Forumda bu konuyla ilgili başlık açılmıştı araştırsanız bulursunuz sorunuzun cevabını.

ücretsiz olarak bileti nereden temin edebiliyoruz?

garlardan alabilirsiniz sanırın başka yerlerde verilmiyor

yolcu.tcdd.gov.tr'den sadece 65 üstü seçeneği var. İnterneten bilet almamız için ne yapmamız gerekiyor?

internetten ücretsiz alamazsın SADECE GARLARDAN ÜÇRETSİZ ONUN HARİCİ İNTERNET ACENTE HİÇ BİR YERDEN ÜÇRETSİZ ALAMAZSINN

daha önceden engellilerede vardı ama kaldırıldı çok kötü oldu arkadaşlar örneğin ben adanadan ankaraya ordanda yht ile istanbula gitmek istesem sıkıntı çekeceğim çünkü ankaraya vardığımda bilet sorun olacak ve orda kalacak yerimde yok çünkü yht biletleri sanırım günler öncesi doluyormuş bu bizler için çok yanlış bir uygulama buna çözüm bulunması gerekir engelli olan bir vatandaş başka bir ilden gittiği zaman yüksek bir olasılıkla yer bulamiyacak ve ortada kalıp rezil olacaktır ....

sarasota;

evet katılıyorum ben adana ankara trenine binecektim alamadım gittiğimdde ise yer dolmuştu kaldım adanada

daha önceden ne vardı da kaldırıldı anlamadım, doluluk durumu herkese ücretsiz olan 1 hafta içindi, şimdi normale döner

arkadaşlar daha bugün aldım ücretsiz tüm trenler, salı sabahı istanbul ankara, aynı gün akşamda ankara adana olarak aldım. biletleri gardan alabilirsiniz başka yerde yok.

Engelliler ücretsiz binebilirler,

Ağır engellinin refakatçisi de ücretsiz biner,

Bileti T.C.D.D gişelerinden ve PTT den alabilirsiniz.

tüm T.C.D.D gişelerinden o şehirde hızlı tren olmasa da Hızlı tren için bilet almanı mümkündür. araştırmadan bilgi vermek çok yanlıştır..

kaynak göster diye bıdı bıdı yapacak olanlar T.C.D.D nin her hangi bir gişesine başvurunuz

Ben İstanbul'dan Ankara, oradan da Konya'ya gideceğim kısmetse. PTT'den de alınabiliyorsa çok güzel. Pendik bize uzak kalıyor.

Hayır garlarda biletlerde yüzde 50 indirim yazar doğrudur ama

üçretsizdir tüm trenler marttan bu yana üçretsiz

arkadaşlar bu konu elli kere açıldı yazıldı ltf. ücretsiz engellilere

Üst Alt