Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlar lütfen aynı soruyu her yere yazmayın!

Kalem

Emektar Üye
Konular
108
Reaksiyonlar
0
bir daha aynı soruyu defalarca her yere yazanlara asla cevap vermeyeceğim!
yeter ya!

arkadaşlar aynı soruyu ısrarla her yere her başlığa yazıyorsunuz. hatta cevap almak için alakasız başlıklara bile yazmaya devam ediyorsunuz. bir yerde soru cevaplıyorum. başka yerlerde aynı soruya defalarca rastlıyorum. hakikaten tekrar sorulardan bıktım. sonra sorularınıza cevap versem verdiğim cevabı da bulamıyorsunuz.
lütfen sorularınız için bir başlık açın.
aynı soruyu her başlıkta sormak yerine başlığınızı güncel diye belli aralıklarla güncelleyin.

ya da en iyisi cevap gelene kadar sabırlı olun. bekleyin yahu.

her yere aynı soruyu yazmak sorunuzun hemen cevaplanmasını sağlamaz. ben çalışan bir insanım. en yoğun iş günlerimi yaşıyorum. harıl harıl sisteme not girişi yapmaya ve dönüm sonu işlemlerimizi tamamlamaya çalışıyorum. vaktim oldugunda da ve sağlığım da yerindeyse cevap vermeye çalışıyorum. eger vaktim yoksa da ortalıktan kayboluyor siteye girmiyorum.

lütfen bilenler bilmeyenlere yardımcı olsun ve soru soranlar da daha sabırlı.

tekrar tekrar aynı soruyu her yere yazanlara cevap vermemeye çalışacagım ben de.

bir daha bir konu içinde başka konu ile ilgili soru soran olursa, ya da aynı soruyu başka başka yerlere yazan olursa, cevap yazmayacağım.

açtıgınız bir başlıkla ilgili bir gelişme olursa, açtıgınız başlığı bulun oraya yazın gelişmeleri. gidip de başka yere yazmayın lütfen.

kimsenin sorusunu cevaplama zorunluluğum yok biliyorsunuz. hiç kimse, içinizden hiç kimse, "bu soruyu niçin cevaplamadın" sorusunu sorma hakkına da sahip değildir!
siz uyeyseniz ben de uyeyim.

sizden farkım olmadıgını aklınızda tutmaya çalışın sürekli.

Üst Alt