Doğuştan spastik paraparezi hastasıyım.Ayaklarımdan engelim var.Zar zor da olsa yürüyerek okul hayatımı lise mezunu olarak bitirdim.Okulu bitirdikten sonra evimizin alt katında babama ait olan dükkanda internet kafe açtım boşta kalmamak için.8 senedir Halen yürütmeye çalışıyorum.Fakat okulu bitirdikten sonra hayatım daha fazla değişti ve kötüye gitti.Artık bağımsız yürüyemez hale geldim.Kapalı alandan çıkmayalı uzun zaman oldu.Bunalımlarım iyice arttı.Hayat yaşamak için bir sebebim yok ve her gün gün boyu içim ateşler içinde kaynıyor.Çıldıracak gibi hissediyorum.İşimi de artık yürütemiyorum.Bazen bir heyecan duygusu geliyor gezmek, dolaşmak eğlenmek istiyorum ama içimde patlıyor.Kurduğum hayaller içimde kalıyor.eve 4 km yakında tarlamız var.Zaten küçük bir ilçe.En azından bir araba alsam oraya gidip gelsem arada dağa çayıra gidip kafa dinlesem diyorum fakat bu sefer de otomatik arabasıydı tertibatıydı derken çok fazla para istiyor.O kadar para hem yok hem de öyle araba dağa gitmez.Ucuz arabada otomatiğe binilmez.Düz vites de zaten bana yasak.Başkasına bağımlı olmak beni öldürüyor.Annem babam yaşlı ve benim geleceğim adına hiçbir şey yapmıyorlar.Ben de artık hem fiziki hem psikolojik anlamda tükendim.Allah aşkına bir fikir verin çok yalnızım ben ne yapayım