Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlar rreder p10 telefonumun şarj soketini nereden bulabilirim

hakanyildiz

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
reeder p10 telimin şarj soket yeri bozuldu. şarj almıyor. Bir tane tamirciye götürdüm yapılmıyor dedi. Başka bir tamirciye bıraktım. Parça gelirse yapabiliriz dedi. Ama tam belli değil. Yapılırmı bilemiyorum. Yeni telefon alacak param da yok. İş başvurusu yapıp haber beklediğim yerler var. Ya telefon gelirse ne yapabilirim bilemiyorum. Telefon çalışıyor sadece şarj almıyor. Şarj soketi tamir olurmu acaba bilen varmı

reeder p10 telimin şarj soket yeri bozuldu. şarj almıyor. Bir tane tamirciye götürdüm yapılmıyor dedi. Başka bir tamirciye bıraktım. Parça gelirse yapabiliriz dedi. Ama tam belli değil. Yapılırmı bilemiyorum. Yeni telefon alacak param da yok. İş başvurusu yapıp haber beklediğim yerler var. Ya telefon gelirse ne yapabilirim bilemiyorum. Telefon çalışıyor sadece şarj almıyor. Şarj soketi tamir olurmu acaba bilen varmı

https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=reeder p10 şarj soketi kendin becerbilirsen en üstteki komple takılıyor.Yoksa soketi sipariş edip tamirciye yaptırabilirsin

Telefonun şarj almıyor diyorsun değişince düzelecektir.Eger bataryası da da sıkıntı yoksa zaten biraz baktım bu telefonun şarj soketi Casper Via A1 ile ayniymis

telefonun bataryasında sorun yok amaekranıda kırık. ama ekran çalışıyor sorun yok. sadece şarj alma sorunu düzelse bana yeter. servisten ekranı kırıkda ekranında yapılması gerekir dediler. 700 lira masrafı tutar dediler. Normal bir tamirciye götrdüm bugün oda şarj soketi sipariş etti. Eğer olursa 100 liraya yapılacak. Ama bilmiyorum ekranı kırıkken yeni şarj soketi takılınca düzelirmi bu şarj sorunu.

telefonun bataryasında sorun yok amaekranıda kırık. ama ekran çalışıyor sorun yok. sadece şarj alma sorunu düzelse bana yeter. servisten ekranı kırıkda ekranında yapılması gerekir dediler. 700 lira masrafı tutar dediler. Normal bir tamirciye götrdüm bugün oda şarj soketi sipariş etti. Eğer olursa 100 liraya yapılacak. Ama bilmiyorum ekranı kırıkken yeni şarj soketi takılınca düzelirmi bu şarj sorunu.

Arkadaşım ekran ile şarj soketi in alakası yok.tabiki calisir.Bu nasıl bir kararsızlık anlamadım.simdi misal senin gözlerin görmüyor ve ayağın kırık ayağını alçıya alınca gözlerin acilacakmi.Ne alaka ekran ve şarj

Arkadaşım ekran ile şarj soketi in alakası yok.tabiki calisir.Bu nasıl bir kararsızlık anlamadım.simdi misal senin gözlerin görmüyor ve ayağın kırık ayağını alçıya alınca gözlerin acilacakmi.Ne alaka ekran ve şarj

haklısınızda ben telefonu tamirciye göndermeden önce servisi aradım. servisten bana şarj soketi için 200 lira ücret çıkardılar. Eğer telefonun başka arızası varsa onlarında giderilmesi lazım dediler. Ben ekranın kırık olduğunu söyledim. Bana ekranında değişmesi gerekir dediler. yoksa sadece şarj olmaz dediler. Ben ondan dedim. Ekranda 600 liraya değişiyormuş. yüzde 15 indirim yapıyolar. Hepsi 700 liraya denk geliyor. Bu telefon zaten 1200 liralık telefon. onun için kabul etmedim. Zaten çok paramda yok.Acaba onlar fazla para almak içinmi öyle söylediler yoksa şarj için ekranındamı değişmesi gerekir diye düşündüm.

Servise bakma ben de Lenovo şarj soketi için gönderdim bana komple kasanın değişmesi lazım dedi telefon 700 liraydı 400 lira istediler.servis sasma sapan şeylerden para kazanmanın derdinde.

Simdi tamirci telefonu yapamayacagini soyleyip geri gondermis. Sarj soketi degisirken ekran kirik oldugu icin zarar gorebilirmis. Telefon cok zor sarj oluyor. Basinda beklemek gerekiyor. Bazen temas gidiyor. Bari bir is bulsamda yeni telefon alabilsem. Bu telefon en fazla 1 ay gider.

Üst Alt