Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlık istekleri

MeTePe

Emektar Üye
Konular
119
Reaksiyonlar
998
Zaman zaman hiç tanımadığım, bilmediğim, hatta foruma yeni üye olmuş kişilerden arkadaşlık istekleri alıyorum.

Bunları reddetmek istemiyorum ancak diğer taraftan niye arkadaş olmak istediğini bilmediğim bir kişinin isteğini kabul etmek de istemiyorum.

Arkadaşlık isteğinde bulunan kişiler için bir "gerekçe" alanı olsa ve buraya neden arkadaşlık istediklerini belirtseler nasıl olur acaba? Ya da böyle bir alan var da ben mi bilmiyorum?

Bana da 15 kişi arkadaşlık için istek göndermişler ama ben ne kabul ediyorum ne de red ediyorum
Öylece duruyor
Zaten arkadaş listesi boş 😀

Arkadaşlık isteğinde bulunan kişiler için bir "gerekçe" alanı olsa ve buraya neden arkadaşlık istediklerini belirtseler nasıl olur acaba?
Özellikle foruma yeni üye olmuşların arkadaşlık isteği yollamış olması seni huylandırmış anladığım kadarıyla usta, bir art niyet yada bir polim mi var diye düşündürmüştür sanırım. İçinde art niyet taşıyan biri varsa zaten gerekçeyede uydurur birşeyler o yüzden gerekçe açıklamasından insanları tanımak daha yanıltıcı olabilir.

Ben siliyom tanıdık 3kişiye attıydum onlarda silcem:D

İptal etcem

Yorumlarda yardım eden oluyo istek oluyo ekliyom bazen

Arkadaş listesi olunca,paylaşımları benim sayfamda görünüyor.Gereksiz bir uygulama,başkasının ne paylaştığı benim sayfamda niye görünsün,o nedenle yakın arkadaşımı bile sildim :p

Ben de forumun bayan üyelerinden şikayetçiyim. İstek üzerine istek, teklif üstüne teklif, bıktım artık...

Üzgünüm ama her kuşun eti yenmez kızlar. :)

Ben siliyom tanıdık 3kişiye attıydum onlarda silcem:D

İptal etcem

Yorumlarda yardım eden oluyo istek oluyo ekliyom bazen

nolur silme florya emmı hatta benıde ekle
gOvMvb.gif

Ne arkadaşım var ne teklifte bulunan var ama forum kurucuları çok verimli bir platform kurmuş ben kendi adıma emeği geçenlere teşekkür ediyorum bana son dönemde çok ışık tuttu burası .

Üst Alt