Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ARORA 3 tekerlekli scooter kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Bir yıldır kullanıyorum gayet memnunum akülü sandalyenin o ızdırap verici yavaşlığından kurtulmak isteyenler için çok ideal heryere gidebilirsiniz
max hız 25 km şarjı gayet iyi gidiyor ilk kalkışlar biraz hızlı ama zamanla alışıyorsunuz . daha önce 3 tekerlekli araç kullanmayanlar için dönüşlerde de ilk kullanımda sorun olabilir.
Ben gayet memnunum tavsiye ederim

Normal İstanbul sokaklarında dolaşacağım. Marka konusunda çok kararlı değilim yuki marka da olabilir. İlanlarda genelde 50 km maksimum hız yazıyor ve 75 km yol gider diyor sanırım bu çokta doğru değil. Gideceğim yollar da yokuşta var, ama normal yokuşlar çok dik yokuşların olduğu yerlerde pek işim olmuyor. Nasıl şarj ediyor. Yedek parça yada servis sorunu varmı? Aküsü rahat bulunabiliyormu? en önemlisi kapalı alanlara girerken sorun oluyormu (AVMler gibi) bir arkadaş metroya bile biniyorum demiş. Birde adamlar ehliyet plaka istemez demiş bu doğrumu...

Bunlar bisiklet statüsünde ehliyet ve plaka yok. AVM'lere girişlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz cünkü o kadar kücük değil. Ben ilk aldığımda şarjı bana 80 km civarı gidiyordu tabi zamanla aküleri ölüyor şimdilerde 30-40 km civarı gidiyor. Düzenli şarj edilirse akü ömrü uzar şarj süresi 7-8 saat aküleri kolay bulunur.İçinde 4 akü var tanesi 100 tl civarı. Şarjı full dou iken yokuşlarda pek farketmiyor aynı max hızla cıkıyor şarjı azaldığında biraz güçten düşüyor tabi bu sizin daha fazla yol gitmenizi sağlıyor.

bende bı soru sorayım sgk ödeme yapıyormu tekerlı sandelyede oldugu gıbı bılgısı olan varmı

Az önce siparişi verdim, bu akşam en kötü ihtimalle yarın elimdeymiş...

daha önce deneme fırsatım oldu gerçekten tatmin edici bir araç

Arkadaşlar herkese tavsiye ederim güvenli bir araçtır istediğiniz her yere çıkabilirsiniz tavsiyem kalkışlarda 1. kademede kalkış yapın 3.kademede kalkış yaparsanız çok sarsıyor virajlarda dönerken filan yavaşlamanız lazım ufakta olsa devrilme riski var

Bir haftadır kullanıyorum. İlk gün biraz sıkıntı yaşadım, bir iki araç beni sıkıştırdı, onun haricinde herkes gayet saygılı davranıyor. Belirlediğim güzergahta tanımadığım birlikte çay içmediğim adam, kafe, kahvehane, samimi olmadığım polis, zabıta, ekip otosu kalmadı. Eve dönerken her akşam bir semtin emniyet amirliğinin önünde nöbet tutan polislerle mutlaka çay içiyorum. Şimdiye kadar ön yargılı davrandığım minibüs ve otobüs şoförleri arkamdan yaklaşsa bile olumsuz bir durum olmaması için korna bile çalmıyor. Herkes güler güzlü davranıyor, herkes beni durdurup hal hatır soruyor, motorun özellikleri hakkında bilgi alıyor. Bilseydim daha önce alırdım. Benim aklıma aldıktan sonra "acaba özürlü hakları ile yurt dışından vergisiz getirebilirmiydim" diye geldi. Ben 2 bin 750 TL ye kredi kartına 9 taksitle aldım, araştırın belki daha ucuza alabilirsiniz...

Bir de araca plaka ve ehliyet gerekmiyor ama sağına soluna özürlü çıkartması yapıştırılmasında fayda var. Ben henüz bulamadım, aramadığım yer kalmadı, içinizde alabileceğim yeri bilen varsa telefon adres verebilirseniz sevinirim...

Üst Alt