Iyi günler herkese benim annem kronik şizofren %80 ağır özürlü sürekli raporu var. Evde bakima başvuru yapabileceğim söylendi mahkeme kararıyla anneme vasi olarak atardım. Bulundumuz ilçede sosyal hizmetlere basvurdum bana bu kağıt verdi bunu evdeki bütün bireyler imzalayıp getir dedi bugün verdikleri kagidi götürdüm onu getirmiycektiniz dedi biz eve gelip sizden alicagiz dediler. Çıktım bundan sonraki süreç nasil olucak bilgisi olan var mi?
Evde 4 kişiyiz ben annem eşim çocuğum annem anneanbemden ölüm aylığı alıyor 470tl eşim de asgari ücretli calisiyo. Annemle babam bosanırken oturduğu ev yarısını anneme verdi (tapuda arsa gozukuyor) tapuda 8/1 annem hissedar gözüküyor ama biz babamdan 10 yıldır ne nafaka nede oturduğu evden para almadık aksine vergi borcu cikti mecbur odenecek bu bizim için sorun olur mü? 10 yıldır babam yeni eşiyle keyifle yasiyor annemin tapuda hissedar olmasi sorun olur mu ?
Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Bilgisi olan?
Evde 4 kişiyiz ben annem eşim çocuğum annem anneanbemden ölüm aylığı alıyor 470tl eşim de asgari ücretli calisiyo. Annemle babam bosanırken oturduğu ev yarısını anneme verdi (tapuda arsa gozukuyor) tapuda 8/1 annem hissedar gözüküyor ama biz babamdan 10 yıldır ne nafaka nede oturduğu evden para almadık aksine vergi borcu cikti mecbur odenecek bu bizim için sorun olur mü? 10 yıldır babam yeni eşiyle keyifle yasiyor annemin tapuda hissedar olmasi sorun olur mu ?
Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Bilgisi olan?
Son düzenleme: