Yakın tarihte çalıştığım iş yerinin başvurusu vasıtasıyla vergi indirim kartı çıkartmak amacı ile vergi dairesine başvurdum ve hastaneye sevkimi istedim
Doğumumdan bu yana beni tedavi eden ameliyatlarımı yapan doktorumun tanıları aşağıda yer alıyor.Bu tanılara göre sizce rapor oranım kaç olur? Her iki bacağımda Afo kullanıyorum uzun yol yürüyeceğim zaman ise ayrıca baston kullanıyorum.
Arthrogrypozis Multiplex Congenita Tanısı
Sol ayakta pes ekino varus deformitesi sağ ayakta daha az miktarda deformite
Sol dizde 20 derece fleksion kontraktürü,sağ dizde 10 derece fleksion kontraktürü
ayak kaslarında yaygın atrofi tespiti
sol ayak bilek hareketleri tamamen kısıtlı
Ayak parmak fleksor ve extensor yetersizliğine bağlı olarak bütün parmaklarda tam güç kaybı ve şekil bozuklukları mevcuttur
Sağ ayak bileğinde toplam fleksion ve ekstansion 20 derecedir parmak ekstensorları gücü 0 dır parmak fleksorları gücü zayıftır
her iki ayaktada bilek düşüklüğü mevcuttur
tutunmadan desteksiz merdiven çıkamamakta çömelip kalkamamakta
yokuş yukarı veya aşağı yol yürüyüşlerinde zorlanmaktadır
Doğumumdan bu yana beni tedavi eden ameliyatlarımı yapan doktorumun tanıları aşağıda yer alıyor.Bu tanılara göre sizce rapor oranım kaç olur? Her iki bacağımda Afo kullanıyorum uzun yol yürüyeceğim zaman ise ayrıca baston kullanıyorum.
Arthrogrypozis Multiplex Congenita Tanısı
Sol ayakta pes ekino varus deformitesi sağ ayakta daha az miktarda deformite
Sol dizde 20 derece fleksion kontraktürü,sağ dizde 10 derece fleksion kontraktürü
ayak kaslarında yaygın atrofi tespiti
sol ayak bilek hareketleri tamamen kısıtlı
Ayak parmak fleksor ve extensor yetersizliğine bağlı olarak bütün parmaklarda tam güç kaybı ve şekil bozuklukları mevcuttur
Sağ ayak bileğinde toplam fleksion ve ekstansion 20 derecedir parmak ekstensorları gücü 0 dır parmak fleksorları gücü zayıftır
her iki ayaktada bilek düşüklüğü mevcuttur
tutunmadan desteksiz merdiven çıkamamakta çömelip kalkamamakta
yokuş yukarı veya aşağı yol yürüyüşlerinde zorlanmaktadır