Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artık diyalize girmeyeceğim. Eski raporla araç alsam sorun olur mu?

CEM33

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben bundan 2 ay once diyaliz hastasiydim otv indirime basburdum carsama gunu gelin dediler raporu aldim simdi konturele gittim diyaliz gerek yok dediler Bobrekler toparlanmis raporu kullansam sikinti cikarmi belki artik diyalize giremem

Gercekten oyle oldugunu bilmiyordum eyerki art niyetim olsa aninda alirdim insallah diyalizden kurtulurum

CEM33 kreatinin değerleriniz normale döndüğünde gerek görmemişler ama tam şifai taburcu olmamışsınız kreatinin değer tekrar yükselirse yeniden diyaliz gerekir hastalığınız stabil değil o yüzden ihmal etmeyin raporunuzu verilen hakkınızı kulanın Düzelme olursa, bu hastalarda da 1 yıldan sonra diyaliz ihtiyacı kalmayabilir sonrası malum...
Kronik böbrek hastalarında ise hasar genellikle yavaş ve uzun sürede geliştiği için, diyaliz aşamasına geldiklerinde artık diyaliz tedavisi de çoğunlukla kalıcı olur ve böbrek nakli yapılana dek bu tedaviye devam ederler.

Hocam zaten kesin belli deyil hoca oyle dedi daha taburcu olmadim sonra otv yuzunden ceza yemeylim geri istemesinler o parayi odeyemem

Daha sonra sorun cikarmi

Tam.konu hakinda bilgisi olan aradaslar biraz daha bilgi verebilirmi icim rahat deyil

Önce araç alıp sonra sağlığınız düzelseydi bir sorun olmazdı, ama şu durumda almak riskli. Bence bulaşmamak lazım.

CEM33

Bobrekleriniz nasil toparladi diyaliz dışında uyguladığınız bir tedavi oldu ise paylasirmisiniz ?

Üst Alt