Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artık eskisi gibi değil arkadaşlığımız... Ne yapsam bilemiyorum!?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
Ameliyatımdan önce de en yakın arkadaşım idi bu kişi.Her zaman dipdibe olduk hep. Ama ben ameliyat olunca herşey tersine döndü sanki.Yani etrafımdaki bütün arkadaşlarım gitmişti ama o hep yanımdaydı.Çok minnettarım kendisine. Ama ben normal bir dönemden geçmediğim için psikolojim çok bozuldu. Bu da aramızda ki ilişkiye zarar verdi.Yani yine hep yanımdaydı ama aramıza soğukluk girdi sanki . Beraberken çok az şey paylaşmaya çok susmaya başladık. Ben de kendimi çekmeye başladım, diyordum ki bunca arkadaşı var neden benle takılmak zorunda bırakayım.Kendimi sevmediğim için oldu bunların hepsi.Simdiyse epey uzaklaştık , ama ben eskiyi hatırladığım zaman üzülüyorum ve eskisi gibi olmak istiyorum.Ne yapmam gerekiyor sizce

Iletisime geç eski günlerdeki olmak istediğini bilmeden ona karşı yanlış şeyler yaptığını onun her daim yanında olduğunu bundan sonrada aynen yanında olması gerektiğini güzel bir dille şöyle anlat o da mutlaka olumlu bir cevap verecektir sadece ona kendini anlatırken duyguların da samimi olduğunu göster, göstermeye çalış

Yeniden konuş ama önce onun konuşmak istediğinden emin ol yoksa yine üzülen sen olursun

Erdal konuyla alakası olamayan bir şeyler yazıyorsun senin bir problemin mi var anlayamadım erdal71

kafana göre takılarak herşeyi yap. onsuz olan hayatını düşün. dünyada kimse ne vazgeçilmez nede eşsiz. dışardan birisi için o, o kadar değerli mi hayır. o zaman kendi kendine değer verdiğin birşey için hayatını heba etme. bırak eşlik etmek isteyenler gelsin. sanki ömrünü onunla mı yaşadın yok. mantıklı düşün.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar insanın içindeki ego ve gurur herşeye engel oluyor.evet Büşra ameliyat sonrası içime kapandim

Sen de sev ya Rabbim, ben bu kulunu çok sevdim, sen de sev, çok sevdim muhabbetimizi arttır O nu bana beni ona yaz sana çok kolay Rabbim, ol de oluversin sen KAADİRsin

Diye dua etmesini diliyorum bu konu sahibi öyküye,bu bahsettigi kişi için.

Medusanınkutusu

gerek yok. gurura da gerek yok. mantıklı düşün. ömür boyu seninle miydi yok. dışardan olan bizler için önemi var mı yok. sen kendin ona o değeri verdin yaşadın bitti. mutlu zamanları düşün teselli et kendini. ya o zamanları hiç yaşamasaydın bu açıdan bak. çok geçmiş olsun rica ederiz. selamlar.

Bazı yaşananlara Biz engel olamayız yaşamak zorundayızdır önemli olan o şeyi yaşadıktan sonra ki attığımız adımlar ameliyatının ne kadar büyük olduğunu bilmiyorum ama bende ameliyat geçirdim zor günlerdi

şeker çocuk 34 bu tam olarak öyle bir şey değil bence yani ben o kişiyi o mutlu olsun diye sevmiyorum ki kendim için seviyorum.Sevmek güzel şey.Arkadaşim bana her zaman iyi davrandı ve aramızın bozulmasında ondan çok benim suçum var sanırım.Cok asosyal davrandım buyuzden suçlu hissediyorum büşra3344 evet haklısın Büşra bizim elimizde değil.Ancak 6 yıldır ameliyat olup duruyorum bu yüzden çok sıkıldım artık.Bu son olduğum ameliyat işe yaramadığı gibi hayatımı daha da mahvetti
bittercikolata zaten istediğinden emin olabilsem hallolucak her şey:confused:

Ergenlik cağında ameliyat gecirdigimde ben de ayni şeyi çok yakın arkadaşımla yasamistim ve uzaklastik diye çok üzülmüştüm.evet insan içine kapanıyor.kolay şeylerle mücadele etmiyoruz.vefalı bir arkadaşsa bozulan psikolojiyi,depresyonu anlar ve sabrederdi diye düşünüyorum.çünkü ben kardeş gibi severdim ve ne güzel şeyler yaşamıştık.beraber ağlar beraber gülerdik.yedigimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi vs.fakat arkadaşımın vefasizligini o zaman farkettim ben.benim depresif hallerimden bunalmış olabilirdi,dogru ama ben olsam ona o vefasızlığı gösterir miydim?ben onun arkasından o kadar üzülürken o benim için o kadar üzüldü mü uzaklastik diye?malesef öyle olmadı.Ve benim adım atmam sayesinde eskisi gibi olmasa da görüşmeye devam ettik.Fakat ben görüşürsem aklına geliyordum arkadaşımın.Arkadasliklarda bile iki taraf aynı derecede sevmiyor.hep bir taraf daha fazla sever :) sen bunu yazınca 20 yıl öncesine falan gittim :)

_çalıkuşu_ aynen beni özetledin sen şimdi ama ben kabul etmek istemiyorum galiba.İnsan sevdiğine toz konduramazmiş ya o hesap... Çoğu kez aklıma gelen bir düşüncedir"ama ben olsaydım böyle yapmazdım" düşüncesi.galiba kendim gibileri aramayı bırakmam lazım

Bunu konuşmasından eski ve şu anki yaklaşımından anlayabilirsin bence sonuçta istemiyorsa bir şekilde belli eder örnek soğuk davranır sen yazmadan yazmaz herhangi bir şekilde konu açmaz vs en iyi sen tanıyorsun sonuçta Medusanınkutusu

Sen ne kadar asosyalleşsende o seni sosyalleştirmek için çabaladımı? O senin durumunda olsaydı sen ne yapardın?

erdal71 evet evet haklısın yalnız kalmamalı insan
bittercikolata şu anda tamda söylediğin şeyleri yapıyor aslında. Ama biz eskiden çok iyi olduğumuz için ben bitmiş bir şeyi düzeltmeye çalışıyorum Büşra3344 çabalamisti... Ama ben olsam bırakmazdım onu

Medusanınkutusu iyi güzel de bitmiş gitmiş. düzelme ihtimali yoksa da kendini bu kadar harap etmene gerek yok. gerçek dostluk zaten hata kaldırır. bir defa sürçen atın başı kesilmez misali. onun için geçmişe sünger çek. aydınlık yarınlara bak. gerçek dostluk hata ile bitmez.

Benim hatam çok.. Kendimi çok kullandirttim hep anlayışlı oldum.Sonuc olan bana oldu

Medusanınkutusu tek bi kişiyle sınırlı kalma arkadaş çevreni genişlet daha farklı Kişiler tanı sosyalleş en önemlisi daha sonra yoluna girer herşey..

Arkadaşın ne kadar vefasız da olsa eski günleri unutamıyorsun,sen arkadaşından çok o günleri ve yaptıklarınızı ozluyorsun belki de.Başka dostluklar edinince insan o kadar kafaya takmıyor canım.Evet,ara ara yine eski günlerinize özlem duyarsın ama o kadar uzulmeyeceksin artık.Bunun tek ilacı zaman...akıp gidiyor ve ne arkadaşlıklar,ne yaşanmışlıklar ekleniyor hayatina.Şu saatten sonra o istemediği sürece eskiye dönmez.Çevreni genişlet ve yeni dostluklar edinmeye bak.Her tanıdığın insan ayrı bir dünya,ayrı bir ufuk açar hayatında.Bunu göreceksin zamanla.tanıdığına pişman oldukların olduğu gibi iyiki tanımışım dediğin bir sürü insan çıkacak karşına.Kendini dış dünyaya kapama.Ortamlara gir ve kendini geri çekme.sana tavsiyem

Çok güzel şeyler söylemişsiniz arkadaşlar hepiniz ama keşke bu dedikkerinizi yapabiliyor olsam.Şu anda maalesef ki böyle imkanlarim yok

Benim bir arkadasim vardi,cok zaman kecirmistik,bi ara ben kendimi kotu hiss etdigimden dolayi ona mesafeli davrandim,hemen baska arkadaslar buldu,beni aramadi bile,saygisizlik yapdi...Simdi o zamandan aylar kecdi,onun o zaman gormedigim yanlislarini simdi goruyorum,iyi ki getmis yoksa beni de kendine benzeterdi,boyle bi adamla nasil arkadas olmusum diyorum.Aslinda emtapi yoksunu,kendini dusunen bi adam,ben gozumde buyutmusum.

aylarla hic arkadasim olmadi,simdi bir arkadasim var,kendisi bize komsu oluyor,cok iyi bir insan ama onunla cok yakin degilim,cizgiyi asmamak gerekdigini artik biliyorum

Nafe nedense insanlar hemen vazgecebiliyorlar, onların hayatında o kadar yerimiz yok ki hiç bir şekilde uzulmmuyolarr

oluruna bırak...
Madem ki onlar üzülmüyor, bizde üzülmeyiz olur biter :))

bu devirde uğruna üzülmeye değecek kişiler annen,baban ve eğer varsa kardeşlerin olmalı.. diğerleri boş boş boş..

Üst Alt