Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artık Psikolojik Rahatsızlıklara da Sürekli Vergi İndirimi Geliyor.

u.uçar

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Eşim, 2. dereceden sürekli vergi indirimi aldı.(şizoafektif+diabet+obezlik)

Artık maliyeden, usulüne uygun rapor alındıktan sonra çekinmenin bir anlamı yok.

Gerçi eşim 657-4c li çalıştığı için emeklilik açısından vergi indirimi almasına gerek yoktu.(2008 den önce başlayan SSK lılar gibi)

Ama hiç olmaz ise çalıştığı sürece maaşına, asgari geçim indirimi düştükten sonra 30-60 TL gibi indirim rastlar diye düşünüyorum.

ben bunu günler öncesinden söyledim bu konu aslında çok önemli bi mevzuat var ama bilen yok varsa bilgilendirsin lütfen

sanada sürekli gelir kardeşim raporun süreli olsa bile ankara süre koymucak emin ol göreceksin ama sürekli raporun sürekli ise tam tersi ankara süre koyucak mevzuat bu şekilde

yigit16

Raporda hayatı boyunca yazıyor sûreli rapor deyil nasıl olur iyimi kötümu? Tşkler.

malesef senin ankarada süre koyucak arkadaşım goruceksin o kadarda eminim

çağlar57

Eğer sağlık raporun bizimki gibi sürekli ise, merak etme sana da sürekli vergi indirim raporun gelir.

Bir süre kısıtlıaması yazılmamışsa, o rapor sürekli demektir... Ankara'nın nasıl değerlendireceğini ise bilebilmek mümkün değil maalesef

Sevindiğimiz şeye bak! Adamlar engellilere ehliyet veriyoruz aldatmacasıyla engelliler arasnda ayrımcılık yapıyor hem de anaaysal hüküm olmasına rağmen. Biz kalkmış zaten var olan bir kanun un uygulamada esnetilmesini ZAFER olarak telakki ediyoruz.. EHH böyle başa böyle tarak

sayın yigit 16 ve bülent bey benim raporum %51 ama sadece %10 psikiyatri ama hastene bana süreli 1 yıl kontrol verdi ...evraklar ankaraya gitti...süreksiz gelebilir mi aydınlatırsanız sevinirim...

raporunuzda psikiyatr olduğu için hastane süreli vermiş göreceksiniz ankara sürekli onaylicak

yani sayın yıgit heppp kontrollü mü gidecek ...

hayır benim düşüncem ve bildiğim kadarıyla ankara süre koymayacak ama sağlık raporunu tarih geldiginde yenileceksin emekliliği sorarsan orasi tam bir muamma kimse bilmiyor

sayın yigit anlasılmadı yani kontrol kalkabilir mi...

Üst Alt