Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artık Trabzonsporluyum..

Sirine

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
Yanlış anlaşılmasın fanatikliklikle uzaktannnnnnnnnn yakından alakam yoktur...
Amma velakin bu sevdam inat uğrunadır.....:D
Ben Gs'lı olmuşmu Ts'li olmuşummmmmmmmm ne farkeder yeterki gönüller bir olsun şimdi gelelim konumuza.....:eek:
BEN TRABZONSPORLUYMUŞUM ARTIK TÖBE BİSMİLLAH:D:D:D
AÇIKÇASI HİÇ SEVMEM BÖLE İÇ KARARTICI RENKLERİ....
NEYMİŞ BORDO VA MAVİ...
KİMİN YARİ...:D
CAPRİYE GÖRE BUNDAN BÖYLE BENİM YARİM:D
EN BÜYÜKMÜŞ TEK BÜYÜKMÜŞ:D:D:DKUPANIN SAĞINDAN SOLUNDAN ÜSTÜNDEN ALTINDAN BÖYLE FEHTEDERMİŞ:D
BUNDAN BÖLE KUPA SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA SAF DEĞİŞTİRMEK LAZIMMIŞ:eek:

1433.jpg

:D(kendi el yapımı amblemidir ts'nin yukarıdaki)
RE RE RAA RARARARA TRABZONSPOR ÇOK YAŞA:D:(
GURr DUYUYORUM SENLE LAZSPOR:D
[SIZE=5]Be[/SIZE][SIZE=5]n [/SIZE][SIZE=5]A[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]t[/SIZE][SIZE=5]ı[/SIZE][SIZE=5]k [/SIZE][SIZE=5]T[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]a[/SIZE][SIZE=5]b[/SIZE][SIZE=5]z[/SIZE][SIZE=5]o[/SIZE][SIZE=5]n[/SIZE][SIZE=5]s[/SIZE][SIZE=5]p[/SIZE][SIZE=5]o[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]l[/SIZE][SIZE=5]u[/SIZE][SIZE=5]y[/SIZE][SIZE=5]u[/SIZE][SIZE=5]m...[/SIZE][SIZE=1](YALAN YOK:D)[/SIZE]

LAZSPORUM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM
SÖYLE SENDEN BAŞKA KUPALI VAR MI???
OLDUMU CAPRİSAN :D

Ee idare eder, Eski Fenerli yeni Trabzonsporlu nageyi canı gönülden tebrik ediyorum, geç olsada doğru yolu buldu kendisi :D Hepinizin sonu böyle olacak ama şimdilik inat ediyorsunuz :D

Tüh be keşke bütün forumla iddiaya girseydim, bi tane fenerli kalmıyacaktı ne güzel :(

Nage logoyu yeni bir trabzonspor taraftarı olarak çizmen çok hoş olmuş, azcık yamuk yumuk ama idare eder :D
Şimdi ki adım kolbastıyı öğrenip her maçtan sonra tepinecen:D

:D
dua et yamuk mumuk:....
Sıra erciyi tsli yapmakta :D
nasıl fikir ama :D

O benim için çiğ tavuk yer ama Fenerden vazgeçmez vurur kendini daha iyi, o senin gibi dönek mi :D

hem sen benim yazılarımı neden değiştirip duruyosun....sende dönmüşsündür hem :D
SENİ KİMBİLİR KİM TRABZONLU YAPTI :D

bordo ve mavide diğer tüm renkler gibi güzeldir,ben trabzonsporlu değilim ama değilim diyede renklerine de çamur atmam

ruh karartıcı renk :D KABUL EDİN :D

Oyy oyyy Gel şirine gell :Dne olursan hangi takımlı olursanınz gelin kapımız açık:D:D kucaklarız bütün eski fenerlileri yeni TRABZSONPORLULARI:D:D
Sonun da doğru yolu buldun güzel Akın Teprik ediyorum seni Başarıların devamını diliorum:D:D başka fenerli var mı RAVZA54 de döndü dün dedi valla döndü:D:D Mac72 de beklioz:D:D

nagiş bence zaten senin yüzünden alamıyoduk kupayı..sende bir uğursuzluk mu vardı nedir..trabzon saflarına geçmen iyi olmuş..seneye kupa garanti bizim:D

levent,
şirine 82 doğumlu fener ise kupayı en son 83 de almış yani uğursuzluk şirineden kaynaklanmıyor

fenerin kupa alamaması sadece kader :)

Fenerlilerin 28 yıldır söylediği söz :
seneye kupa garanti bizim:D

28. defa kupayı kaybettiler
Bütün fenerlilerin başı sağolsun :)

aman banane canım bana mı para veriyolar :D
KİM ALIRSA ALSIN BANANE :D
LEVENT SENSİN O UĞURSUN BEN BASTIĞIM YER MAŞALLAH UĞURLU...ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR

Tanıyorum ben merak etme sen uyussss

yalan değil bi espiri miko :D
MAÇ BİTİNCE O COŞKU ÇOK MUTLU ETTİ BENİ ÇOK CİDDİYİM YÜZÜMDE GÜLLER AÇTI :D

Ben akından korkmam korkaması gerekenler düşünsün...;)
akına kendim kadar güvenirim ben....
Korkudan değil espiridendir...

Tüüü rezil nage hem kendin takımdeğiştir hemde yanına yandaş ara :D 28 değil 128 yıl daha kupa alamayacak da olsa Fenerden vazgeçmem pazara kadardeğil mezara kadar;)

Tirabizonsiporlu nage:D

Yok 100 yıl daha alamazsan değişirsin abim o kadar da değil :D Yani en azından mekan değişirsin kalpten.. :D

değiştirmem akın :D karıştırma beni çakma larla:D

Sende haklısın değişsen de ölürsün değişmesende. Bu fener adamı öldürür :D:D

Akın görmemişin kupası olmuşa çevirme olayı:D

Üst Alt