Yanlış anlaşılmasın fanatikliklikle uzaktannnnnnnnnn yakından alakam yoktur...
Amma velakin bu sevdam inat uğrunadır.....
Ben Gs'lı olmuşmu Ts'li olmuşummmmmmmmm ne farkeder yeterki gönüller bir olsun şimdi gelelim konumuza.....
BEN TRABZONSPORLUYMUŞUM ARTIK TÖBE BİSMİLLAH
AÇIKÇASI HİÇ SEVMEM BÖLE İÇ KARARTICI RENKLERİ....
NEYMİŞ BORDO VA MAVİ...
KİMİN YARİ...
CAPRİYE GÖRE BUNDAN BÖYLE BENİM YARİM
EN BÜYÜKMÜŞ TEK BÜYÜKMÜŞKUPANIN SAĞINDAN SOLUNDAN ÜSTÜNDEN ALTINDAN BÖYLE FEHTEDERMİŞ
BUNDAN BÖLE KUPA SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA SAF DEĞİŞTİRMEK LAZIMMIŞ
(kendi el yapımı amblemidir ts'nin yukarıdaki)
RE RE RAA RARARARA TRABZONSPOR ÇOK YAŞA
GURr DUYUYORUM SENLE LAZSPOR
[SIZE=5]Be[/SIZE][SIZE=5]n [/SIZE][SIZE=5]A[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]t[/SIZE][SIZE=5]ı[/SIZE][SIZE=5]k [/SIZE][SIZE=5]T[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]a[/SIZE][SIZE=5]b[/SIZE][SIZE=5]z[/SIZE][SIZE=5]o[/SIZE][SIZE=5]n[/SIZE][SIZE=5]s[/SIZE][SIZE=5]p[/SIZE][SIZE=5]o[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]l[/SIZE][SIZE=5]u[/SIZE][SIZE=5]y[/SIZE][SIZE=5]u[/SIZE][SIZE=5]m...[/SIZE][SIZE=1](YALAN YOK)[/SIZE]
LAZSPORUM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM
SÖYLE SENDEN BAŞKA KUPALI VAR MI???
OLDUMU CAPRİSAN
Amma velakin bu sevdam inat uğrunadır.....
Ben Gs'lı olmuşmu Ts'li olmuşummmmmmmmm ne farkeder yeterki gönüller bir olsun şimdi gelelim konumuza.....
BEN TRABZONSPORLUYMUŞUM ARTIK TÖBE BİSMİLLAH
AÇIKÇASI HİÇ SEVMEM BÖLE İÇ KARARTICI RENKLERİ....
NEYMİŞ BORDO VA MAVİ...
KİMİN YARİ...
CAPRİYE GÖRE BUNDAN BÖYLE BENİM YARİM
EN BÜYÜKMÜŞ TEK BÜYÜKMÜŞKUPANIN SAĞINDAN SOLUNDAN ÜSTÜNDEN ALTINDAN BÖYLE FEHTEDERMİŞ
BUNDAN BÖLE KUPA SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA SAF DEĞİŞTİRMEK LAZIMMIŞ
(kendi el yapımı amblemidir ts'nin yukarıdaki)
RE RE RAA RARARARA TRABZONSPOR ÇOK YAŞA
GURr DUYUYORUM SENLE LAZSPOR
[SIZE=5]Be[/SIZE][SIZE=5]n [/SIZE][SIZE=5]A[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]t[/SIZE][SIZE=5]ı[/SIZE][SIZE=5]k [/SIZE][SIZE=5]T[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]a[/SIZE][SIZE=5]b[/SIZE][SIZE=5]z[/SIZE][SIZE=5]o[/SIZE][SIZE=5]n[/SIZE][SIZE=5]s[/SIZE][SIZE=5]p[/SIZE][SIZE=5]o[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]l[/SIZE][SIZE=5]u[/SIZE][SIZE=5]y[/SIZE][SIZE=5]u[/SIZE][SIZE=5]m...[/SIZE][SIZE=1](YALAN YOK)[/SIZE]
LAZSPORUM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM
SÖYLE SENDEN BAŞKA KUPALI VAR MI???
OLDUMU CAPRİSAN