Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artroz (Kireçlenme) olan kim var?

Antalya79

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Ben Almanyada yasiyorum Türkiye gitdigim zaman ise Antalyada kaliyorum.
Benim iki dizimde baslangic seklinde artroz hastaligi teshis edildi.Rontgenlerim cekildi ve yakin zamanda Mrt / Emar`lar cekilcek. 5 haftadir evde raporluyum Emar sonuclari olmadan doktorlar birsey yapamiyorlarmis.
Bu hastalikla tecrübesi olan kisilerle tanismak istiyorum.Rahat bir görüsme icin eger beni arkadas listesine eklerseniz ayrica sevinirim.Bakarsiniz karsilikli konusmalarimizin birbirimize yardimi olur.
Kendimi bu konu yüzünden bayagi bir bunalima girdim,korkularim yerlimi? yersizmi gercekten ayni hastaliktan sorunlari olan kisilerden duymak isterim.
Gereken bütün arastirmalari simdiden yaptim kg agirligima dikkat ediyorum ve beslenme aliskanliklarimi iltahabi önleyecek sekilde simdiden degistirdim. Ögrenmem gereken daha cok sey var tabiki bir kac kitap aldim fakat henüz elime gecmedi.
Cevaplar icin ve görüsmek isteyecek arkadaslara simdiden cok tesekkürler.

Üst Alt