Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arvato Bertelsmann da çalışan var mı?

Melodii

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar;

Arvato Bertelsmann ADANA da Çağrı merkezi elamanı olarak çalışan var mı?
Eğer çalışan var ise çalışma koşulları, olumlu- olumsuz yönleri,ortam hakkında bilgi verebilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim. ;)

Melodii Arvato adana değil ama başka ildeki şubesinde çalıştım vodafone bünyesinde 2 yıl çalıştım 8 saat çalışma koşulları var engelli olsan dahi o zaman sabit vardiya değil de normal vardiyalı olarak çalıştırıyorlardı yani bu hafta sabah 12 akşam 8 çalıştın ise haftaya bu değişiyor bu şekilde böyle gidiyordu

ama şimdi sabit vardiya yapmışlar ise bilemem
yemek şirkete ait öğle arasındaki kartın ile yemeğe gidiyorsun

aşırı yoğun sürekli hatta bekleyen binlerce kişi olduğu için sürekli konuşuyorsun 30 dakika toplam yemek 30 dakika normal ihtiyaç molası hakkın var
bu şekilde düzenli maaşı yatıyordu bu konuda devlet dairesi gibidi şaşmaz asla her ayın 5 inda maaşımızı alırdık

eğer stres sinir kontrolü yapabiiyorsan işini severek yapacaksan yapılır yoksa dünyanın en zor mesleklerinden biridir çağrı merkezi

ama seni başka bir işte çalıştırırlarla onu bilemem çünkü bir engelli kardeşimizi sadece fotokopi çekiyordu tarama yapıyordu hiç çağrı almıyordu yani o çok rahattı
ama diğer arkadaşlarımız sürekli çağrı alıyorduk

meslek dışarıdan oturup sadace çağrı alıyor olarak görme inan içine girince anlarsın dünyanın en zor 3 mesleğinden biridir
ama ben severek yapıyordum çok mutluydum

sana gel başla dedikleri zaman ortalama bir ay eğitim alacaksın bizim dönemde eğitim alsan bile maaşın tam yatıyordu şimdi kesinti olur mu bilemem
bu bir ayda öğrendiklerin asla yeterli olmayacak çünkü işin özü uygulama yapmak la olacak
ilk 3 ay çok zorlanacaksın neyin nerde olduğunu bilmeyeceksin çünkü çok sistemli bir program daha doğrusu çok kullanışlı ama sana zor gelecek ama asla kimse sana kızmayacak bir şey demeyecek çünkü öğrenmeni istiyorlar

öğrendikten sonra da ben şahsen çok severek çağrı alıyordum
22 değer vardı takımın tutturması gereken bunun 21 değerini tutturarak o zaman ki Vodafona Ceo'su tarafından özellikle tebrik edilmiş ve davet edilmiştim

çok seviyordum kısacası bu işi
çünkü HZ. Mevlananın bir sözü vardır
ya sevdiğiniz işi yapınız ya da yaptığınız işi seviniz

zira böyle yapmazsanız hangi işi yaparsanız yapın çekilmez...

git gör dene yaşa derim

hayırlı işlerin olsun
işsizliğin çok olduğu bu dönemde kaçırma git bir dene derim şahsen

Çok güzel açıklamışsınız. Teşekkür ederim.

Üst Alt