Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AS hastalığım ile nasıl erken emekli olabilirim?

arda50

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler ben .2011 yılından beri AS hastasıyım salazoprin tablet ile başladım 2x2 daha sonrasında uzun yıllar humira başladım sağlık olarak iyiyim yaşım 42 3 ayda bir muayenem var aynı zamanda şeker hastaligim var insülin kullanıyorum vergi emeklisi nasıl olurum yardımcı olur musunuz özel bir fabrikada işçi olarak da çalışıyorum işimi etkiler mi

arda50

Selamlar.Ankilozan spondilit tüm iskelet kas sistemini tutan bir hastalık,hastane rapor verirken kısıtlılık ile ilgili epey bir ölçüm yapılıyor.Postürünüzde bir eğilme yoksa yada az ise,kalçalarda boyunda bir tutulum yok ise,etkilenen (göğüs kafesi gibi) başka organ yoksa malesef yeterli oranda rapor vermiyorlar.Sizin üst düzey ağrı çekiyor olmanız hastanenin umrunda değil.Yinede şansınızı deneyin rapor için,insüline bağımlı diyabet hastalığınız var ise ondan da belli bir oranda rapor çıkar

arda50

Sorunuzun yanıtı aşağıdaki bilgilere göre değişir:

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?
Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda raporunuz var?
Defterdarlıktan elde edilmiş vergi indirim hakkınız var mı?

Üst Alt