Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AS hastasıyım. Malulen emekli olabilmem için gerekli olan şartlar nelerdir?

AS MAĞDURU

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm kolay gelsin malulen emekli olmak iiçin gereken şartlar nelerdir.ben ankilozan spondilit hastaasıym 2 kalçada protez var benim.sigortam yok ne yapsam emekli olurum

emeklilik

slm kolay gelsin arkadaşlar %70 engelliym.şimdi 1800 günsigortalı olarak çalıştığın zaman emekli olabilirsin deniyor AMA sigortalı başlamadan önce engeli raporu alınmışsa sayılmayacak böle bişi olur mu.lisedeyken stajyerlik yapmıştım sigorta numaram var ama gün yok bi yardımcı olursanız sevinirimtşk ler

Malulen emekliliğin ilk şartı, maluliyetin ilk sigortalılık tarihinden sonra meydana gelmiş olmasıdır. Yani, ilk sigorta priminiz yattığı tarihte % 60 ve üzeri rapor alacak düzeyde işgücü kaybınız olmayacak ve/fakat malulen emeklilik talebinde bulunduğunuz tarihte maluliyet cetveli'ne göre malul durumda olacaksınız.

Not: staj başlangıcı sigorta açısından etkisizdir. tam prim yatırıldığı tarihtir önemli olan.

Üst Alt