Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AS sonucu kalça protezi ve Akdeniz Ateşi hastalığı için rapor alacağım hastane..?

mavişburak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Iki kalçapa protez takıldı A.S ve Akdeniz ateşi hastasıyım istanbulda en rahat nerden engeli raporu alabilir. Teşekkürler

ne için alacaksın eğer bişe için lazımsa o kurumdan sevk alman gerekir eğer özel alırsan ücrete tabi olur ona göre bence git işçi kurumuna iş için de sevk al ücretsiz alırsın raporunu

Ben bugün Şişli Etfalden randevü aldım Eylül 11 ne verdiler ztn Sgk geçmiyormu birde bunun için ücret mi ödüyoruz ? Vergi indirimi ve araç alabilmek için alacam

arkadaşım kendi başına gidersen ücrete tabi olur o yüzden kuruma gidip kurum aracılığıyla alman gerekir eğer vergi indirimi için alacaksan defterdarlığa gidip sevk alacaksın

bide kurum aracılığıyla gidersen bu kadar bekletmezler sanırım

Eyw saolasın oradaki memura sordum oda senin işkura gitmene gerek yok dedi neyse yarın Bi araştırıyım

araştırma arkadaşım direk defterdarlığa git orda durumunu anlat gerekeni yaparlar hem 1 aya kadarda raporun elinde olabilir istanbulda nekadar sürer bilmiyorum tam ama sevksiz gidersen çok uzar bide ücretli olur

Üst Alt