Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asalet onaylanmadan engelli olarak nasıl tayin olunabilir?

erdo33

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;
Forumlarda dolaşmaktan neyin nerede olduğunu karıştırdım artık. Gerek görürseniz yazıyı uygun başlık altına alırsınız.

Merak ettiğim konu şudur,
OGM de Engelli memurum, Asalet tasdik olmadan tayin olabileceğime dair bir yazı var idi. '' diğer kısıtlayıcı hükümler engelli memuru bağlamaz'' tarzında . Fakat tam oalrak ne olduğunu ve nerede b ulabileceğimi bilemiyorum.

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler.

Asaleti almadan kurum değiştirmek

bugun ilce milli egitime cagirdilar gitmisken dedim ki marttaki atamaya girsem saglik bakanligi gelse mesela gecebiliyor muyum?aday memur oldugun icin olmaz yerin degismez dediler.istifa edermisiz 6 ay beklermisiz oyle olurmus dediler ama bilgili olan varsa buradan da fikir alalim.sonucta yeni atananlar var memnun olan olmayan var martta girsek mi diye dusunen bir tek ben degilimdir.eger olmuyorsa biz bu asaleti mecburen alacaz sonrasinda gecip mufakkatiyet alacaz kurumdan.

Üst Alt