Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asalet tasdik olmadan kurum içi atama yapılır mı?

furkan916

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Asalet tasdik olmadan kurum içi atama yapılır mı? engelliye nokta atış hakkından faydalanarak ?

Küçük bir arama yapsaydınız konu açmanıza gerek kalmazdı...Sorduğunuz sorunun cevabı burada: http://www.engelliler.biz/forum/kur...aylanmadan-tayin-atama-isteyebilir-miyim.html

Ayrıca ;

Aday memurken tayin ve/veya atama işleri vermiş olduğum linkteki maddelerde düzenlenmiştir.Buna göre aday memur olsanız bile işaret edilen maddelere göre bir mazeret sahibi iseniz tayin ve/veya atama işlemleriniz yapılabilecektir. Ayrıca Madde-11'de de engellilerin tayin ve/veya atama hakları bahsi geçen aynı yönetmeliğe göre düzenlenmiştir.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/08/20140816-5-1.pdf

Son düzenleme:
Ben bu yazınıza istinaden başvurumu yapmak istedim eğer asaletimi beklersem 2015 aralığı bulacağı için dondurmuş olduğum okuluma yetişemiyordum ama kurum yönetmeliğinde asalet tasdik olmadan bir yere tayin yapılmaz diyor sadece sordum kızmanıza gerek yoktu ayrıca verdiğiniz bilgiyi değil asaletimi almamış olsam da kurum içi atama yapılır mı ben bunu merak ediyorum?

Evvela kızma durumu yok. Asaletinizi almadan da tayin yaptırabiliyorsunuz. Vermiş olduğum link zaten bunu ifade ediyor. Ayrıca normal olarak zaten asaletiniz tasdik olmadan kurum içi bile olsa tayin yapamazsınız.Fakat vermiş olduğum linkte mazeret sahibi kişilerin asaleti tasdik olmadan da tayin yaptırabileceğini anlatıyor, yasal çerçevede.

toprak1453;

MADDE 11- Ek Madde 3'de ki yazılan mazeret asalet tasdik olmadan kullanılabilir mi ?

furkan916;
Elbette kullanılabiliyor. Yani yönetmelikte yapılan değişikliğe engellileri de ekledik diyor.

HayrettinGuler;
Link düzeltildi kardeşim.

herşeyin mutlaka yönetmeliği formaliteleri vardır ama bide realite var torpiliniz varsa istediğiniz zaman istediğiniz yere gidersiniz yoksa formalitelerle uğraşır durursunuz

Üst Alt