Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asaleti onaylanmayan aday memur var mı?

Zoppo

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar aday memurun asaletini alamaması hakkında neler biliyorsunuz?Asaleti verilmeyen memur tanıyor musunuz?Varsa neden verilmedi?Kulaktan duyma olmayan bizzat bildiğiniz böyle durumlar var mı?

Müdürünle tartışmadığın sürece asaletin onaylanır. Bunlardan başka suç işlersen hırsızlık, gasp, esrar gibi asaletin onaylanmaz. Hakkında devam eden mahkeme varsa gene onaylanmaz. Bankadan borç alıp ödemediysen banka da hacize gelirse gene onaylanmaz vs. vs. uzar gider

Peki asaleti onaylanmayan biliyor musunuz?Varsa neden?

peki asalet için ne yapmamız gerekiyor onay durumu nasıl işliyor.

Asaleti onaylanmayan memur hiç duymadım öyle bişey olsa benim onaylanmazdı :) başhekim ve müdürle hep zıtlaşıyordum yinede asaletimi onayladılar ama son güne kadar beklettiler 2. yıl dolduğu gün onayladılar. Yani yüz kızartıcı bir suç işlemedikçe en fazla süreyi uzatırlar onaylamamazlık yapmazlar

Öncelikle aday memurluk eğitimlerine alınıyorsunuz bu eğitimler sonunda sınava tabi tutuluyorsunuz şuan son aşaması egitimdeyiz bizim eğitimde geçen seneden adaylığı onaylanmayan biri var eğitimlerde devamsızlık ettiği için onaylanmamıs bu sene düzenli geliyor

Cengiz68

Devamsızlık konusu kurstaki hocaların insiyatifine kalmış bişey. Bizim kursa doğru dürüst kimse gelmiyordu ama kalan olmadı ve sınavı da formalite icabı yaptılar hocalar cevapları söyledi

Teşekkürler arkadaşlar bunun dışında etrafınızdan bildikleriniz varsa ve aktarırsanız çok iyi olur...

Üst Alt