Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asaletim olmadan istediğim il ve ilçeye tayin isteyebilir miyim?
arkadaşlar yüzde kırkbeş engelli raporum var şu anda kastamonu ogm de memurum. sakarya hendeğe tayin istesem verirlermi yoksa asaletin tastik olmasınımı beklemek lazım ve istediğimiz il ve ilçeye tayin isteyebilirmim. tşkler
arkadaşlar kastamonuda orman işletme müdürlüğünde memur olarak görev yapmaktayım göreve başlayalı 2 ay oldu 3-4 ay sonra memleketime sakaryaya tayin aldırabilirmiyim bunun için gerekli şartlar nelerdir raporum sayesinde tayin aldırabilirmiyim raporum atipik psikoz tşkler.
Aday memur degilsen olabilir. Tayin hakkin yasada var ama bunu uygulayan hickimse yok sadece yasada kaliyor. Kurumlar bi acigini bulup "kadromuz bos degil" diye olumsuz yazi yaziyorlar...
asaletin tastik olmadan tahin istiyemezsin bende memurum ilkönce konyaya atandım sonra asaletim tastik olup adaylığım kalktı konyadan izmire tayin oldum
sağlık bakanlığında asil olmana gerek yok. Engellilere tek seferlik istediği yere tayin olma hakkı tanınmıştır. yasasını birçok arkadaş uyguladı ve başlar başlamaz tain oldular
şu anda kastamonu orman işletme müdürlüğünde memur olarak görev yapmaktayım ve gurbet bana yaramadı sanırım atipik psikozdan yüzde kırkbeş engelli raporum var arkadaşlar memlekete sakaryaya tayin istesemmi karar veremiyorum