Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asaletim onaylandı. Tayin işlemleri için nasıl bir yol izlemeliyim?

mebte isen özür durumun yok ise il içi 3 il dışı 5 yıl bekliyorsun.

yer değiştirme yonetmeliği nasıl bilemiyorum kurumda personel işlerine bakan kişilere sormalısın.

pro_license;

Meb yönetmelik mi değiştirdi?
İl dışı memleketine tatin istemeyecek mi engelli (hizmetli) memur?
% 92 kronik hastayım ben,kontrollere gidiyorum, yine de isteyemem mi tayin vs :(

akdeniz_erkegi;

personel şefi ile görüş bağlı olduğunuz genel sekreterliğe dilekçe yazcaksın

yunusbursa;

gideceğimiz hastanenin genel sekreterliğinden hallediliyor diye biliyorum ordan halletsek daha verimli olmaz mı ?

gitmek istediğin hastanenin bağlı olduğu genel sekreterliğe tayin gelmek istediğine dair dilekçeyle başvuru yapacaksın. tabi G.İ.H sınıfı memur isen. sağlık hizletleri sınıfı memurlar kendi genel sekreterliklerine başvuru yapıyorlar. sonrasında zaten tüm yönergeleri onlar halleder bir aya kalmaz sana dönüş yapılır.

imkanın varsa işlemleri elden takip etmek sana çok zaman kazandırır. bir dosyanın imza süresi gün iken sen götürürsen saat :)

eğer tayin istediğiniz yer ailenizin yanı veya tedavi gördüğünüz yer ise tedavi olduğunuz hastaneden kaç yıldan beri o hastaneden tedavi aldığnıza dair bir rapor alabilirsiniz(3 imzalı) asaletinizi aldığınıza göre bi problem olmayacaktır zannımca
ben de toplum sağlık birimindeyim diş hekimiyim benimki biraz zor oldu ama oldu sizin mesleğiniz ne acaba eğer diş hekimi veya doktor değilseniz bi daha kolay olur ama uğraşıyosunuz gene
hz prosedür yakanızı ölünceye kadar bırakmaycak :)

akdeniz_erkegi;

birimim personel işlemleri personel şefi dilekçeni genel sekreterliğe iletir direk başvuru yapamazsın

kamu hast.bilriğinde işler nasıl zormu kolaymı ne yapıyorsunuz? birde kaç gün sonra onaylandır asalet

bizim soruyada cevap verseniz ???

Üst Alt